Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi...mi

KIEDY BYŁ WASZ PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

podajcie proszę wiek i płeć. To była przemyślana decyzja czy raczej na spontanie? Załowaliście tego potem?

Gość jeszcze nigdy
26, m

Gość żadne bo jeszcze dotąd
nie nastąpił

Gość ewa1989
16 lat

17, k, przemyślana, ale mnie zmusił, więc żałuję tego do dziś bardzo.

Gość ona_atrakcyjna
19 l. Przemyslana decyzja. Teraz mam 28 l. i nie mialam lepszego juz w lozku od mojego 1 faceta.

Gość juyj
28, k, trochę niespodziewanie, trochę z przemyśleniem nie żałowałam, nie żałuję, jestem z tym samym, mam nadzieję że to mój jedyny

Gość jeszcze dziewica
a ja jeszcze nie

Gość beret zryty
21, kobieta, kompletnie nieprzemyślanie i pod wpływem, to była katastrofa a potem stres o ciążę - byłam głupia jak but...

Gość taka sobie lasencja
19 lat, przemyślana decyzja, dziś mam 25 lat i za trzy tygodnie biore z nim ślub :)

Gość krpelka
k 16 - zalowalam kolejne 4lata i dopiero w wieku 20 lat kolejny... juz szczęśliwy... i z gtym wlasciwy :D

Gość Bella1985
19 lat, decyzja przemyślana, z chłopakiem jestem do dziś :)

Gość darni
19 lat,kobieta,,,decyzja przemyślana wszystko było zaplanowane....on 27 lat (też to był dla niego pierwszy raz)....jesteśmy już małżeństwem

Gość chlopak z sasiedzctwa....
2o lat i jeszcze nic a nic

20 lat dosc niedawno ok 3-4 tygow temu na spontanie ,czy zaluje?nie wiem moze troche i tak...znalam go kilka dni wrazenia?nic specjalnego chyba dlatego ze go nie kocham pocoagal mnie a teraz tylko wkurza i irytuje

Gość sny erotyczne
ech fatum Ty to jestes prawdziwa łozkowa alfa i omega czas podziękować Bozi w paciorku że dała ludzkości kogos takiego jak ty

Nie to trzeba podziękować mojej nauczycielce seksu. Ja 14 lat i 4 m-ce, a ona dobrze 27 lat. Uczyła, później dała materiały do taoizmu i teraz mając średni wiek potrafię więcej niż rówieśnicy, znam kobiety i potrafię je zaspokoić kochając się kilka godzin bez wytrysku. Jak mi któryś nawet młodszy dorówna, to go publicznie w dupę cmoknę. Z seksem jest jak z każdą dziedzina wiedzy, Aby ja posiąść, trzeba się długo i mozolnie uczyć.

Gość sny erotyczne
heh, a sex to dziedzina 'wiedzy' czy praktyki?:P jasnneeee.... z 14latkiem, to musiała być niezła zboczka, jeżeli to w ogole prawda... ty juz byłes po mutacji przynajmniej? a na pierwszą riocznice kupiła ci pierwszą maszynkę do golenia?szkoda ze prokurator nie wkroczył, moze utworzylibyscie trojkącik...

Gość napletek
KIebietą z którą pierwszy raz odbyłem stosunek była sąsiadka.Ja miałem wówczas aż 19 lat a ona 42 lata.A było to 38 lat temu.Maria była wówczas wdową od czterech lat.To ona miała na mnie chcicę.Pamiętam to jak dziś. Wpierw mi stał w spodniach jak drąg a gdy przyszło mi zdjąć spodnie to sflaczał.Jednak Maria wiedziała co trzeba zrobić.Wymasowała go, że znów stanął, naprowadziła go na szparkę, pomogła go włożyć, i rozruszała go. Wyłem z radości gdy ją r****łem, a jeszcze bardziej gdy wyleciały z niego życciodajne soki.Po wyjęciu go przycisnęła moje usta do swych warg i kazała wylizać wszystko co ze mnie i zniej wyciekło.Spotykaliśmy się co tydzień chyba przez pół roku.Nauczyła mnie wtedy wielu ciekawych rzeczy.Po tym półroczu wyjechala na rok za granicę.Maria zostawiła w domu pod opiekę swojej matki trzy córki.Jej imienniczka Maria była w moim wieku,a następne córki były po roku.Marię i jej o rok młodszą siostrę udało mi się namówić do kopulatki.Obie dziewczyny chyba dobrze wiedziały co robiłem wcześniej z ich matka.W łóżku i nie tylko były wspaniałe.

Gość juz nigdy nie pojde
wczoraj,ale okropnie zaluje,pod wplywem i bez uczucia

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
21 K, trochę spontan, trochę z przemyśleniem, krótko go znam, nie jestesmy w zwiazku. ŻAŁUJĘ.

26 lat, k, niespodziewanie ale przemyślanie :) z kimś z kim wiedziałam że już będę :) nie żałuję wcale choć w dziwnym miejscu się to stało ;p

Gość zimna barbie
Nieco ponad tydzień temu. Kobieta, lat prawie 27. Decyzja przemyślana, zaplanowana (tzn. przynajmniej przeze mnie :P bo z facetem znam się któtko, nie jesteśmy razem i miłości z tego nie będzie. Ale nic a nic nie żałuję!)

Gość do barbie
to czemu sie zdecydowałas skoro nic z tego nie bedzie? ze względu na wiek? presje spoleczna?

Gość Już nie dziewica
33 lata. Z Florkiem miesiąc temu. Było beznadziejnie, poza tym mnie oszukał. :(

byłam już po 18, z facetem ponad pół roku (znaliśmy się ponad rok) i choć nie do końca akcja była planowana to i tak było fajnie:)najpierw trochę się upiłam, więc poszło gładko:)jestem z nim do dziś a lat mam już 26:)

Gość Miley18
Ja miałam 14 latek nieskończone:) Nie żałuję, bo było cudownie i z cudownym chłopakiem;** teraz z nim nie jestem i tego właśnie żałuję, hehexD