Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi...mi

KIEDY BYŁ WASZ PIERWSZY RAZ?

Polecane posty

Gość nieznasz
nie mialam jescze:(

Gość lala12345
niecałe 15, kobieta. Z mezczyzna mojego zycia. Jestesmy razem ponad 3 lata. przemyslane

Gość michal21
Ja swoj pierwszy raz mialem 3 lata temu teraz mam 21. Sytuacja i miejsce bylo nie typowe bo w szpitalnej piwnicy w jakies otwartej malej szatni i bylo by ok gdyby nie to ze to kuzyna zona...

Gość eeeeeeeeeee
prawie 18 girl niby przemyślana ale teraz żałuje bardzo

Gość w.w.w.
mialam 21, z facetem po roku związku, nie jestesmy razem, nie żałuję :)

Gość w.w.w.
ten znowu swoje :) Ty w ogóle coś w życiu robisz poza siedzeniem na Kafeterii? :) czego żałować jak się człowieka kochało? życie to życie, nie zawsze wszystko wychodzi, a ciągnąć związek który sie nie udaje to tylko masochista mógłby.

Gość facet_nie_do_wziecia
24 lata M. decyzja dosc przemyslana, teraz zaluje, bo kobieta na cale zycie jest inna dziewczyna, gdybym wrocil czas chcialbym wlasnie jej ofiarowac ten 1 raz, ale czasu sie juz nie cofnie.

Gość hm chyba 25 mialam
z przypadkowym kims kogo ''uzylam'' do rozdziewiczenia,mialam racje bo ten pierwszy raz nic nie bylo czuc oprocz niewielkiego bolu, natepne razy z moimi partnerami juz byly cudowne i bez stresu o dziewictwo..

Gość moooo
17 lat troche spontant troche przemyslany, minęły 2 lata, nie jesteśmy raem a czasami się bzykamy... luxny sex ;D POLCEM! ;)

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
18lat, kobieta. To było na spontanie ale byłam już na to gotowa psychicznie i chciałam tego. Troszkę bolało ale ogólnie okej;) Jestem z nim nadal(rok) ;)

1 stycznia ...W Nowy Rok...Zakopane...wieś Ząb.....! Teraz jesteśmy super udanym małżeństwem.Miałam 19 lat! :)

Gość czarna001236
14 lat kobieta to było tak troche niespodziewanie i bolało ale i tak było ZAJEBIŚCIE ^^ ale zerwaliśmy wczoraj ze sobą a bylam z nim rok on ma 17 :) nie żałuje