Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiiiaaa

doswiadczony seksualnie facet i 25 letnia dziewica zwiazek ma szanse?

Polecane posty

Gość tiiiaaa
ne chodzi o to ze nie chce bo chce i to bardzo:boje sie powiedziec wstydze sie nawet:O

Gość iuktui
wg mnie to najlepszy układ zasługujesz na mężczyznę, nie jakiegoś nieudacznika który będzie na tobie ćwiczył a potem nawet nie doceni jaki skarb mu się trafił; a taki doświadczony - wierz mi bo byłam w podobnej sytuacji jak ty - doskonale wie jak jesteś wyjątkowa

Gość tiiiaaa
boje sie ze go rozczaruje ..taki seks z 'poczatkujaca" to chyba nic przyjemnego dla faceta

Gość Heniek Buc
Faceta gowno obchodzi, czy jestes doswiadczona czy nie, wazne ze masz dziure do ruchania :)

zależy od faceta, mam nadzieję, że Twój jest z tych, który doceni :) niektórych podnieca bardzo sam fakt, że są pierwszymi... Kiedy mojemu byłemu, też doświadczonemu wyznałam w bardzo romantycznym momencie, że chciałabym, żeby był Tym Pierwszym (miałam 22 lata, on 25) to bardzo mu oczy rozbłysły i wywarło to na nim kolosalne wrażenie :))) niestety nasz związek rozpadł się zanim do tego Pierwszego razu doszło, ale jeśli jesteście ze sobą, kochasz go i czujesz się kochana, to idź na żywioł :)