Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna mała

Dlaczego brunetki mają największe powodzenie u facetów?

Polecane posty

a ja zauważyłam odwrotnie.. od kiedy przefarbowałam się na blond (bardzo naturalnie wygląda wszyscy się dziwią ,że to farba) mam dużo większe powodzenie ,słyszę więcej komplementów

Gość ha ha ha ah aha aha
BUAHAHAHHAHA ALE PADAKA Z TEGO TOPIKU!!!!! ALE Z WAS DEBILKI :D POBIJCIE SIE JESZCZE :D ZAL :D

A ja uważam , że takie gadanie : wolę brunetki/ blondynki to kompletna głupota. Na poziomie gimnazjalisty. Śmiać mi się chce z takich ludzi. Może być ładna blondynka i ładna brunetka :). Kolor włosów nie ma nic do urody. Liczy się ogólny wygląd buzi i figura.

ja tam jestem naturalną ciemna blondynką więc mogę przefarbować się w 2 strony.. I tak było. Nie mam zamiaru nikogo pobijać :D

pobijcie się tu jeszcze zaraz... ile ludzi tyle gustów... dyskusja mija się z celem.

Gość oj dziewczyny dziewczyny
jak ktos ma ryj jak paszet to nawet piekne czarne wlosy nie pomoga a jak buzia sliczna to i zwykla blodynka moze byc piekna :) 🖐️

Gość do oj dziewczyny dziewczyny
chyba chciałaś powiedzieć zwykła brunetka bo naturalnych blondynek jest znacznie mniej :p

Gość a wiecie co ja zauważyłam
ciągle zazdrosne brunetki zakładają topiki (to już któryś w ciagu tego miesiąca) i udowadniają ,że blondynki są gorsze... Czy brunetki nie potrafią siebie zaakceptować?

Gość oj dziewczyny dziewczyny
w polsce jest multum blondynek do znudzenia:)

Gość a wiecie co zauważyłam
jest wiele amatorów blondynek i durnymi topikami tego nie zmienicie :/ swoją drogą to miłe ,że tak nam zazdrościcie

Gość buahahhahhaha
koooorwa ja pierdoIe jest czego zazdrosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! farby koorwa drogie nie są BUAHAHAHHAHAHAHAHHA a tak wogole to zauwazylam ze tylko farbowane blondy są ładne .... te naturalne paskudne są :O:O dlaczego???

Gość ..**..
bo to jest jak z photoshopem

kto w ogole śmie wyciągac tak stare topiki... a autorce zal dupe sciska ze nie ma powodzenia skoro pisze takie gówno warte racje wziete z kosmosu...........nuuudaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ekhm ze tak przerwę
hmmmmm ja tam wolę brunetki, sa bardziej zmyslowe :)

Właśnie więcej teraz brunetek. Taka jakaś moda na ciemny kolor włosów. Nie każdemu pasuje, ale cóż.. jego sprawa.... Ja jestem blondynką i pasuje mi ten kolor włosów, ale jakby mi było ładniej w ciemnych to przefarbowałabym się. I napewno nie patrzyłabym się na gadanie typu : Faceci wolą blondynki/brunetki :P, tylko w jakim kolorze mi do twarzy ładniej.

Gość dsvasddsfgadfs
niestety ryja nie zmienisz

blondyni z niebieskimi oczami sa juz na wymarciu bo sa to kolory zmutowane przez ewolucje, bexzie wielka szkoda jak ich kiedys zabraknie i same czarne małpiszony beda latac osobiscie wole blondynki bo sa o wiele ładniejsze ale spotykam sie CZASEM z ładnymi dziewczetami o odmiennym kolorze włosów a farbowana brunetke na blondynke łatwo mozna poznac po ciemnym ryju

Gość dsvasddsfgadfs
no na tym zdjeciu to akurat blondynka ladniejsza ale tylko ze względu na mordę

Gość hihihihihhihi
oj farbowaną blodynke na brunetke zayebiscie poznac po rozowym niepasującym do wlosow bladym ryju :D:D

Gość a to dziwne bo
ja jestem naturalną ciemną blondynką i jakoś facetom się to podoba ;)

Gość pfffffffffffff
nie no takie ciemniejsze blodynki mogą byc, ujdą, oby nie byly takie jasne, niektore to sie nawet farbują na taki 'golębi blond' a takie to paskudne !!!:O dziewczyny dajcie sobie siana, przemalujecie sie jeszcze na blon jak zaczniecie siwiec, wtedy siwych wlosow nie widac na blondzie, dlatego tyle tych bialych łbów teraz na ulicach :O

Gość Ulallala***
no tez zauwazylam mnostwo babek na blond przefarbowanych jest rzeczywiscie siwizny nie wdac dlatego hheh czern jest dla mlodych:D

i zadko spotykam "rózowe blondynki" moja ex jest blondynka i sie odrazu na brzoskwinie opalała a jak dłuzej lezała na sloncu to zaraz na braz wiec sa rozne odmiany blondu takze nie ma sie co tak załosnie gimnastykowac ze kazda blondynka jest "rozowa', tylko zazdrosne dziewuchy jezdza po innym typie urody, jakby były ładne i mialy powodzenie to miałyby to w dupie

Gość a ja na to.
jestem blondynką też ciemną ale farbuje się na średni blond , mam brzoskwiniową cerę ,dość łatwo sie opalam , a brwi mam brązowe i wieeele osób chwali mój kolor włosów.. nie mówiąc już ,facetom się to podoba. Nie wiem skąd u niektórych taka zawiść. Głupimi postami gustu facetów nie zmienicie

Gość buahhahaha
nie pierdoI:D:D