Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gizmo383

Ratunkuuuuuuuuuuu

Polecane posty

Może ktoś mądry napisze mi co mam powiedzieć facetowi,który nie chce przyjąć do wiadomości,że to koniec.Męczę się od kwietnia i chyba już wyczerpalam wszystkie możliwości.Mam dooooooosyć!!!

to koniec nie ma juz nic jestes wolny mozesz juz isc (z rykiem)paszoł won:classic_cool:

Niestety nic na niego nie dziala.To jest coś w stylu \"plujesz w gębę a on mówi,że deszcza pada\".Desperat jakiś.

Gość Oblech
Spytaj czy jest wolny w październiku :classic_cool: Powiedz, że w połowie października pierwszy proces o zakaz zbliżania się na 100m

Gość krpelka
puszczaj przy nim bąki, mów że chce ci się s r a ć, itp :) a tak powaznie, bądż przez chwile osobą, w ktorej on by sie nie zakochal...

Milość ślepa i glucha...nie wiem.Jeśli ktoś daje mi do zrozumienia,że mnie nie chce to po prostu znikam.Nie narzucam się.Nawet jeśli później mam wyć w poduszkę nie będę żebrać.Może to bląd.

Ja już się nawet zastanawiam czy to jest faktycznie zakochanie a nie jakaś desperacja.Facet ma swoje lata więc trzyma się zębami i pazurami,bez względu na wszystko.O ile go znam to nieprędko znajdzie sobie następną.

Zmiana nr.telefonu nic nie da bo wie gdzie mieszkam i pracuję.Najgorsze jest to że jak tylko się pojawia u mnie w pracy to zaraz zaczyna ryczeć,a mnie ogarnia dziki szal.

Gość krpelka
hehehe to powiedz mu ktoregos dnia ze bylas u gina i dowiedzialas sie ze masz chorobę wenryczna heheh i nie wiesz co masz zrobic