Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede sie bawic facetami

bede sie bawic facetami

Polecane posty

No to na litość boską:) jak chcesz ranić mężczyzn,bo mówimy tu o facetach a nie miękich kluchach....Jeżeli nie zabierzesz mu nagle tego co wydawało mu się już jego...Chyba że działanie ograniczy się do tego,że narobisz komus nadzieji i nagle powiesz nara...Ale uwierz to działa na nas tylko chwilowo.Poza tym po co? Lepiej te energie wykorzystać w przyjemniejszych celach:) A,że cie nie widziałem:) To akurat mniej istotne:)

Gość Ankaaaaaaaaaaa
Jeszcze troche i uzbieramy setki podpisów pod naszymi niecnymi zamiarami! Solidarność jajników,ot co!

Gość Klara już nie taka słodka
Ja będe perfidna ,bede ich zwodzic,zwodzic,robic im nadzieje a pozniej zrobie tak jak oni rzuce w cholere i bede miala smak zwycięstwa na ustach:D

Klara już nie taka słodka Ja sie dopisuje!!! Będe od teraz porzucac każdego A jak któregoś pokochasz? heh kobiety kobiety:) Fajne są te wasze emocje...

faceta mozna zagiąć jak domniemam tym, że (jesli dojdzie do zblizenia a nad tym moze sie zastanowie :P) na wjazd pwoie sie np. o malym sprzecie, o tym ze nie potrafi zrobic minety jak trzeba, a na koniec dopierdolic ze byl beznadziejny i ze nie mialam ani jednego orgazmu, po tym facet moze nie pojdzie sie wieszac aczkolwiek to w jakis sposob na niego zadziala chociaz na krotki czas :classic_cool: mam racje panowie??

Gość maly ksiaze
klara nie wiem czy to na ustach to bedzie smak zwyciestwa :D

zbierajmy sie wredne pieknosci haha :)

Wszystko zależy od faceta,ale dlaczego w was są aż takie emocje...Przecież same się decydowałyście na to żeby być w przeszłosći z tymi a nie innymi...i tak naprawdę jeżeli ktoś cierpi przez 3 lata to sam jest sobie temu winien....Czyż nie?

ja nie twierdze ze jestem az taka cipa zeby wzdychac do jednego faceta przez 3 lata :o a dlaczego tyle emocji? bo my jestesmy kobietami i z natury jestesmy bardziej uczuciowe a wy czesciej myslicie koncówką o! :)

bede sie bawic facetami zbierajmy sie wredne pieknosci haha W sumie już mnie zaciekawiłaś wojująca feministko:)

maly ksiaze...hehehehe nie bój żaby:-p..cwaniak...

malo tego, byly przypadki ze wzbranialam sie przed uczuciem a facet mimo wzystko przekonywal mnie do siebie a potem nagle zostawial jak zbitego psa :] ja nie praktykuje wwciskania sie facetowi na sile i uszczesliwiania go na sile...

Bardziej uczuciowe?????Czyli wychodzi na to że lepsze.To w takim razie po co się uwsteczniać i stosować te nasze szowinistyczne triki? Przecież to zniżanie się do naszego poziomu drogie panie;)

ciekawosc to co? to 1st step to hell ( poprawnie to napisalam? :P) :)

Ja mam teraz siłe w sobie ..czuje to... będe baaaaaaaaaaardzo ostrożna ..muszę u siebie zmienić jedną rzecz ktora niestey mi utrudnia życie..mianowicie jest to szybkie uleganie zauroczeniu ...jednak teraz myślę ze stałam się taka silna iż dam odczuć i to nie jednemu:D jak to jest poczuć się porzuconym...

23:18 Energiczna Trzydziestolatka (nachtengel@interia.pl) mszczac sie na kims, kto Cie nie zranil, nie dokonujesz slusznej zemsty, a krzywdzisz kogos. on moze postapic tak samo - i mamy nakrecajce sie kolko nienawisci i wzajemnych pretensji O proszę i to napisała kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się w 100%

Gość Jakis_facet
A ja jestem facetem... byłem zabawką, sam się bawiłem, byłem zdradzany, sam zdradzałem... i wiecie co? I coraz bardziej jestem tym zmęczony... nie taki chciałem być, nie tak postępować. Ostatnio dostałem BARDZO MOCNO po dupie od kogoś na kim mi zależało, ale... postanowiłem sobie, że tym razem chcę się stać facetem z klasą, człowiekiem z uczuciami i z rozumiem. Nie chcę aby rządziła mną rozpacz, złość i zażenowanie...mam tego dosyć. Jeśli będę taki to będę przyciągał takich samych ludzi... Kończę z tym. Na pewno będę podchodził teraz z wielkim dystansem do nowo poznanych kobiet. Na pewno będę bardzo uważał z angażowaniem się, ale będę uczciwy - nie po ot, aby być fair w obec innych, ale aby być fair w obec siebie i swoich marzeń któe miałęm kiedyś. Wiem, że dostanę jeszcze nie raz po dupię, ale pozbieram się bo już wiem jak to robić (lata praktyki), ale nie będę krzywidził ludzi... nie będę taki jak oni! GARDZĘ ludźmi którzy bawią się uczuciami innych i na pewno nie zniżę się do ich poziomu. A pyzatym wiem, że spotkam w końcu mądrą i piękną kobietę, która będzie moją muzą (jestem pseudoartystą ;) która pokocham i ona to odwzajemni dwa razy mocniej! Dla mnie śmieszne jest mszczenie się na płci przeciwnej. Nie jestem zdania, że kobiety albo faceci są wredni... to ludzie są wredni, ale są wśród tych wszystkich osób tacy, którzy też chcą kochać szczerze. Mam parę takich przykładów - związków, gdzie wszystko układa się dobrze - są kłótnie, są gorsze i lepsze dni, ale trwają razem i jest dobrze... więc skoro oni mogą, to ja nie mogę? Phiii wolne żarty :D

\"jedyną osobą na której możesz się zemścić jesteś ty sama\" :)

Kobiety przeczytajcie sobie post tego pana powyżej i to chyba wszystko w tym temacie............!!!!!!!!!!!Mądrze pisze

czemu zostawil? bo mial wszystko pod nos na srebrnej tacy postawione ( oprcz sexu) Energiczna Trzydziestolatka - o kole nienawisci juz byla mowa na poprzedniej stronie i ja to doskonale rozumiem, glupia nie jestem ale mam byc do konca zycia taka cipa ktorą zostawiaja co kawalek?? nikt nie mowil ze zycie jest proste

gówno prawda..ja zamierzam nie jednego faceta skrzywdzić a zacznę od tych lowelasow co myślą ze każdą mogą bzyknąc ...no to sie zdziwią bardzo:D

albowiem klaro dobrze mowisz dobrze mowisz, nie chce ranic zwyklych w porzadku facetow ale tych popaprancow, ktorzy maja zbyt wysokie mniemanie o sobie :)

większość facetów , których znacie to zwykłe cioty w skórze faceta , więc jak sobie zrobicie szyderę z tych gadów to proszę bardzo , jednak z pozostałych nic z tego :) najlepsze wylęgarnia ciot---dyskoteka heh

ale mam byc do konca zycia taka c*pa ktorą zostawiaja co kawalek?? rozumiem, wolisz byc taka ci.pa, ktora zostawia co kawalek...? :P a ja wole wciaz szukac... z nadzieja, ze kiedys wreszcie, w koncu znajde kogos, kto mysli podobnie do mnie... kto podobnie jak ja bedzie umial docenic ulotne chwile i wlozyc wiele staran w to, by bylo dobrze... zamiast zniszczyc sobie psychike zemsta na rodzie meskim i za pare lat byc tak zgorzkniala, ze najwierniejsi przyjaciele ze mna nie wytrzymaja...