Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic mammmm

jak sie nie poplakac?

Polecane posty

Gość co zrobic mammmm

bardzo bym chciała sie wypłakać ale nie moge bo jutro ide na chrzciny i nie chce wygladać jak potwór z zapuchnietymi czerwonymi oczami.Chce mi sie ryczec bo dowiedzialam sie ze kolezanka jest w 3 im mies ciąży2 lata temu poddała sie aborcji. ja poroniłam już 3 razy i nie moge teraz zajsc w ciąze.Swiat jest niesprawiedliwy!! co zrobic zeby sie powstrzymac od placzu?? Zna ktoś jakiś sposób???

Gość jgrer
spokojnie ja tez nie mialem nigdy dziewczyny i mam 25 lat . TY masz chociaz chlopaka

Gość ynjhbcvbc
najlepiej isc spac. ale to jest niesprawiedliwe ze osoby ktore pragna dziecka nie moga go miec, a w ciazy sa czesto jakies 16 latki albo z wpadki na dyskotece ehhhh........

Gość darni
oj chyba nie ma sposobu...łzy same idą....ale masz rację że zycie jest niesprawiedliwe....ci co chcą to nie mają a ci co nie chcą to mają za dużo.....ja akurat nigdy nie chcę dzieci i robię wszystko żeby ich nie mieć....trzymaj się :)

Gość Oblech
Domy dziecka pełne towaru :P

Gość co zrobic mammmm
up

Gość co zrobic mammmm
up

Gość zanden
Pomódl się Kochana o spokój i poproś Pana Boga, żeby zabrał od Ciebie to straszne uczucie żalu i rozpaczy i żeby przebaczył Twojej koleżance. Ja w życiu też mam problem i odkąd zwróciłam się do Niego z całych sił, to krok po kroku dostaję znaki, że wszystko się ułoży. Może wydam Ci się zacofana lub staroSwiecka, ale mówię Ci to za szczerego serca.Proś o spokój duch. 3maj się

Gość o żesz...
Masz racje swiat jest niesprawiedliwy! Ta twoja kolezanka nie powinna juz nigdy moc miec dzieci, wtedy bys sie nie czula pokrzywdzona! No jak ty tak zyczysz bliznim, to ja mam cie zalowac?

Gość co zrobic mammmm
nikomu złego nieżyczę!!Czytaj uwazniej

Jesteś naprawdę dzielna, tyle wytrzymałaś. Wierz, że będzie dobrze. Ja wierzę w Ciebie. Tak, świat jest niesprawiedliwy... Ale Ty nie możesz stracić nadziei, nie wolno Ci. Wiem, że to nie jest łatwe. :( Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość Mariolkaaaa
przykro m ize poronilas a koelzanke nie idzie pochwalic za ta aborcje dlaczego ja zrobila wogole ? ja mam znowu koelzanke ktora jedno urodzila a drugie oddala ;( i rozmawiajac z nia powiedziala zachowuje sie jakby nigdy nic i w dodatku powiedziala ze nie zaluje i ze na sumieniu nie ma ;/ ja obecnie jestem w ciazy i nigdy bym nie pomyslala o aborcji juz lepiej urodzic i oddac

Gość andie
ja też się zastanawiam czasem jak powstrzymać łzy, chociaż z innego powodu... rzadko mi się to udaje, więc czy ktoś ma jakiś sprawdzony sposób?