Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_em

Problem- delegacja...

Polecane posty

Gość hania_em

Sytuacja wyglada tak, ze za jakis czas mam jechac na delegacje. Nie mam ochoty jechac z kilku powodow (o ktorych zaraz), ale juz sie zobawiazalam. Z drugiej strony ten wyjazd ma taki bardziej lightowy charakter, o czym z gory wiadomo, wiec rezygnujac z tego wyjazdu i twierdzac, ze np. mam sporo biezacej pracy, duzo nie trace. A nie chce jechac przez dziewczyne, ktora tez tam bedzie, a wiem, ze ona ostatnio ma do mnie jakies "ale", a ogolnie jest dosyc konfliktowa osoba i pewnie bedzie tworzc jakies nieprzjemne sytuacje na tym wyjezdzie. Doradzcie, jak powinnma postapic

Gość hania_em
aaa, piszcie please

Gość hania_em
kurde, potrzebuje obiektywnej oceny, rady. Dlaczego zaintersowaniem ciesza sie tylko topiki o seksie analnym, zdradzie itp?

Gość hania_em
problem w tym, ze w pracy nie zawsze robi sie to, na co ma sie ochote. Zastanawiam sie, jak ROZSADNIE wybrnac z tej sytuacji

Gość pandeczka z rio
czemu koleżanka ma ci wyjazd zepsuć?

Słuchaj, tylko Ty dobrze znasz sytuację, tą dziewczynę, relacje między Wami, konsekwencje, jak nie pojedziesz itd i tylko Ty możesz podjąć decyzję. Masz rację, że w pracy nie zawsze robi się to, na co ma się ochotę, więc jeśli się zdeklarowałaś, to powinnaś pojechać moim zdaniem. A na koleżankę lać ciepłym moczem.