Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze sama już nie wiem

Ważne pytanie odnośnie zakupu na allegro

Polecane posty

W środę robiłam przelew,w tytule miałam wpisać swój nick i nr aukcji.Nie jestem pewna czy to na pewno był ten nr.Przesyłka miała przyjść priorytetem,do dzisiaj jej nie ma.Może popełniłam błąd,bo mi się spieszyło i nie poczekałam na maila od sprzedawcy tylko wzięłam jego dane z tego maila automatycznego od all.Nie wiem co teraz robić,możliwe jest,że to wina tego,że wpisałam zły nr i pieniądze mogły zostać niezaksięgowane?

Gość dom-min
napisz maila do sprzedawcy i wyjasnij sprawe byc moze przysylka jest opozniona przez zly nr

Ale to też jest dziwne,że nadal nie mam od niego żadnej wiadomości,przecież zawsze sprzedawca pisze maila

Gość Bladousta
napisz mu maila. i nie denerwuj sie - od srody nawet priorytet mogl nie dojsc :) ja czasem tydzien czekam taka poczta ;)

Co?

A właściwie to co napisać?Zapytać się czy kasa dotarła?

Gość teenage angst
ja zawsze czekam tydzien,a poza tym,to jesli robilas przelew do innego banku niz Twoj,moglo dojsc nawet w czwartek.licz sie tez z tym,ze sprzedawcy nie wysylaja zaraz po otrzymaniu kasy

Ale czemu nie wysłał maila z danymi?To mnie najbardziej niepokoi,pierwszy raz się z czymś takim spotykam.To normalne?

jak kupujesz u czlowieka, ktory duzo sprzedaje, to nie licz na to, ze bedzie kazdemu kupujacemu przysylal maila. ;) dostalas wiadomosc z danymi, ktore ci byly potrzebne i wystarczy. skoro przelew robilas w srode, to kasa mogla dojsc w srode albo w czwartek. czyli przesylka mogla zostac nadana w czwartek, piatek albo jeszcze jej nikt nie nadal. priorytet idzie zwykle conajmniej 2 dni, czesto dluzej. w weekend poczta nie roznosi przesylek. wiec... o co kaman?? poczekaj do przyszlej srody, narazie zadnych opoznien nie ma.

Aha,no dobra,dzięki.Myśałam,że tego maila zawsze się wysyła