Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florek

Niedziela.

Polecane posty

Witam wszystkich w ten piękny, słoneczny i jakże ważny dzień w życiu każdego katolika ! Oczywiście zacząłem go od Mszy Świętej o 07:30. Spotkałem na Mszy moją koleżankę z liceum (nie widziałem jej od 2 lat). Ładnie wygląda. Dzisiejsze kazanie było inne niż zazwyczaj, z tego względu iż wygłosił je misjonarz pracujące w Republice Centralnej Afryki. Dziś jeszcze planuję zmówić różaniec w intencji twórców mojego ulubionego serialu telewizyjnego. Życzę całej naszej katolickiej społeczności tegoż forum udanego dnia i całego przyszłego tygodnia. Niech Bóg będzie z wami. Mam nadzieję że na nasza współpraca na tym forum będzie się rozwijać i wspólnymi siłami rozwiążemy jeszcze wiele problemów wiążących się z życiem erotycznym, na pohyleb wszystkim żartownisiom, podszywaczom i zboczeńcom. P.S. Niech ci wszyscy, który propagują seks analny, wiedzą że Pan nasz przygotował dla nich jezioro ognia i siarki.

Gość JEŚLI CHCIAŁES BYĆ ZABAWNY
TO CI NIE WYSZŁO :O

Gość Papinny
Florek, rozumiem, że jesteś antyklerykalny, albo jesteś po prostu ateistą. I spoko, każdy ma prawo żyć jak chce. Ale to nie daje Ci prawa do obrażania innych światopoglądów. Ja jestem katoliczką i poczułam się urażona tym ironicznym tekstem. Mogę nie zgadzać się z innymi poglądami, ale nie kpię sobie z nich. Tobie życzę tego samego. P.S.: Ja byłam dziś na mszy o godzinie 8:45 :)

Gość Ale świętości nie szargać
to boli. Są tematy, z których drwić sie nie powinno.

Gość Papinny
Zabrzmiało mi to bardziej jak manifest przedstawiciela groźnej sekty, np. Radia Maryja :P

Gość Ale świętości nie szagrać
Brniesz Florek coraz dalej. Twoja wola i Twój wybór.

Radio Maryja to radio katolickie. Treści emitowane w tym radiu odzwierciedlają nauczanie Kościoła Rzymskokatolickiego, do którego należę.

Gość Ale świętości nie szagrać
Kiedy powalamy już wszystko i wszystkich, poczujemy się bardziej wartościowi i czyści.

Gość co ty pierdolisz chlopie
:o

Pana Boga nie interesuje, w którą dziure wkłada sie penisa. Takie rzeczy interesują tylko księży. Pisze to na poważnie, jako katolik wierzący w Boga, Kościół a nie w księży (przynajmniej nie wszystkich i nie wszystkim)

Gość fajny temat
jezioro ognia i siarki powiadasz?? wiesz jest taka możliwośc jak panna nawcina się jakiegos ostrgo kebaba na pare godzin przed operają pod kryptonimem Grota Nestle, cóż będą ognie piekielne :P niech cie prowadzi twój..instynkt :)