Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia123*4

wiarygodnosc testu

Polecane posty

Gość gosia123*4

Czy to mozeliwe ze test moze sie dwa razy pomylic? okres mi sie spoznia 16dni, gdy spoznial sie 9dzien kochalam sie z zabespieczeniem na drugi dzien zrobilam test i wyszedl negatwnie ale zrobilam go po poludniu, okres dalej sie nie pojawial i 5dni pozniej po pierwszym tescie zrobilam nastepny i takze wyszedl negatwnie mimo to okres dalej sie nie pojawia czy ja moge byc w ciazy??

zrób 14 dni po ostatnim stosunku, bo jeżeli wtedy zaszłaś w ciążę, to dzień po test na pewno by jej nie wykrył

Gość Kolkaaaa
a zabezpieczałaś się? jeżeli test wyszedł dwa razy negatywnie to znaczy , że w ciąży nie jestes. idz do ginekologa bo brak okresu jest niepokojacy.

Gość gosia123*4
jestem tym wszystkim podenerwowana mozeliwe ze przez nerwny moze mi sie tak dlugo spozniac??

Gość gosia123*4
zabezpieczeniem byla prezerwatywa

Gość gosia123*4
pierwszy test zrobilam 16dni po stosunku i tez sie wtedy zabezpieczylismy i wyszedl negatwnie w dniu testu okres spoznial sie 10 dni, nic nie wkazal i kochalam sie znowu z zabezpieczeniem po 6 dniach znowu wykonalam test tym razem z samego rana i tez negatwny

mi pozytywny wyszedł dopiero w 72 dniu cyklu a robiłam w 55 i wyszedł negatywny a byłam już w ciąży. Może być za małe stężenie hcg.