Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już jutro O

Egzamin na prawo jazdy pytanie

Polecane posty

Gość to już jutro O

Witam czeka mnie egzamin i bardzo sie go obawiam. Słyszałam że można popelnic raz jakies male błędy a jeśli powtórzy sie je to sie oblewa. Moje pytanie dotyczy tego czy może wiecie jakie to błedy które można popełnic raz???

Gość to już jutro O
i czy odmowa seksu z egzaminatorem też należy do błędów które można popełnic raz???

jechac pod prad, najechac na podwojna ciagłą, wyprzedzac i zawracac w zakazanych miejscach. pozatym nie mozna scisle okreslic na czym mozna popelnic jeden raz blad bo czasem nawet na blahej rzeczy uwalaja. zalezy od egzaminatora. nie skupiaj sie na tym co mozesz popelnic raz a co wiecej, a bedzie dobrze. POWODZENIA 🌼

Gość 14.20
np. gdy: -na placu manewrowym jak strocisz slupek to po egzaminie -samochod sie stoczy z gorki w czasie podjazdu -nie zachowasz bezpiecznej odleglosci w czasie wymijania,wyprzedzania -nie zatrzymasz sie na STOPIE i na czerwonym swietle - wyprzedzasz na przejsciu

Gość 14.20
ZYcze powodzenia!!!! Nie stresuj sie bardzo(chociaz wiem ze latwo powiedziec trudniej w praktyce):)

Gość 14.20
a jeszcze mi sie przypomnialo bo oblal mnie za to ostatnio: -wymuszenie pierwszenstwa

Gość ostatnio cos na wykaldach
moj instruktor wspomnial ze maly bad to na przyklad niewlaczenie kierunkowskazu