Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfddfs

Dość narzekań nauczycieli!

Polecane posty

Gość jesteście śmieszni
idźcie sobie na trochę pracować w szkole czy w przedszkolu to zrozumiecie ich żądania. ciekawe kto by was uczył gdyby nie nauczyciele. rodzice? nie sądze, skoro nie potrafili was nawet dobrze wychować

Gość jesteście śmieszni
a na ekonomię to się dostały największe tłumoki jakie znam z mojej szkoły, wielka mi rzecz nie ma się czym chwalić

Gość pewna nauczycielka
gwiazdeczka kochana taką gówniarę jak ty udupiłam już nieraz. i z mojej lekcji z płaczem wychodzili co najwyżej uczniowie! to, że jestem młodą nauczycielką nie znaczy, że sobie pozowlę. nie mam zamiaru dalej prowadzić z tobą tej dyskusji bo jeszcze nie daj boże zniżę się do twojego poziomu... prawda jest taka, że jestes za smarkata, zeby sie do mnie porównywać. a ekonomistów jest już tyle, że staje się ona kierunkiem nieprzyszłościowym. polibuda? o matko mogłaś tam iść, bo na polibudzie bys sei pewnie odnalazła sądząc po poziomie dzisiejszych polibud...

FRAJERKO nie kazdy głupi bo jedna koleznka kujon straszny same 5 na swiadectwie a matura do kitu , a ja odwrotnie seiadecwto takie ooo ale maturka dobrze poszła szczegolnie ang, i mat bo polski to porazka :D:D

Gość pewna nauczycielka
gwiazdeczka kochana głupi ma zawsze szczęście i sama nas właśnie o tym przekonałaś :D a jak myślałaś, że jak ci polski pójdzie skoro wyrażasz się w ten spodób i robisz tak rażące błędy ort.?:O

Gość pewna nauczycielka
no tak rodzice by ją uczyli pff :O wychować nie potrafili ,a gdzie tu szkoła... zbyt odległe :P

Gość a podniosę

i co myslisz ze mnie obraziles? haha nauczyciele wy sami narzekacie jak wam zle i niedobrze , skroro tak to po cholere sie meczycie z uczniami wypierdalac do innego zawodu jełopy.. wy potraficie sie tylko znecac nad uczniami a tych inteligentnych i moze niezbyt cichych i grzecznych to juz wogole tylko udupić!! zamiast wydobywac wiedze z uczniów rozwijac, to tylko potraficie gnebic i nic wiecej zasnanówcie sie nad tym, ja pochodze z porzadnej rodizny matka ekonomistka ojciec ma włąsną firme siostra skonczyła 5 lat temu UJ tak kurwa Uniwersytet JAgielloński , brat studiujel automatyke za rok sie broni hahhaha i teraz ja znowu ide na studia,. i powiem wam jedno nawet moja mama tak sadzi o nauczycielach jak ja.. moze wyraza w to bardziej inteligentny sposob ale to mniej wiecej cos takiego :) a teraz spadam ide sie zajebac :D w 4 doopy :P

Gość Marguerite85
Już się wygadałaś? To, że twojej rodzinie jakoś się udało, to jeszcze nie znaczy, że ty skończysz te strasznie ważne i trudne studia ekonomiczne. Chyba, że będziesz dawać dupy profesorom. Dorośnij najpierw dziecino, a potem dziel się mądrościami z innymi, bo teraz to się po prostu ośmieszasz.

Gość pomyślałam tak samo
gwiazdeczka kochana to zdzira jakich mało tu na kafe :O

zdarzaja sie nauczyciele którzy faktycznie nie wiele mogą przekazać. Ale jak to robić skoro pracują z taką młodzieżą krzyczącą, nie szanującą starszą od siebie osobę. Można gardło zedrzec bo nie słuchacie, gadacie itp Sami sie nie uczycie a potem do biednych nauczycieli macie pretensje. żal mi was

ciekawa jestem jak na tej ekonomii sobie poradzisz gwiazdko. nic nie robiłas całe lata tylko narzekałas na nauczycieli - teraz albo sie nauczysz albo nie. Na uniweku nie beda narzekac, wypierdolą cie jak sie uczyc nie bedziesz!!!!!! I daj spokoj nauczycielom

I nie 'dosc narzekan nauczycieli' tylko 'dosc narzekania nauczycieli' oto przyklad jak cudownie sluchalas na jzyku polskim :o

Gość c-thruuuu
up