Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

pomozcie - nie wiem jak sie wykrecic

Polecane posty

wlasnie sie dowiedziala,że za tydzien jest 18 kuzynki i lecie slubu cioci i wuja. nie mam zamiaru jechac i powiedzialam w domu,ze za tydzien mam juz zaplanowana niedziele. tylko wlasnie nie mam :O :P co ja mam wykombinowac?:P

Gość zamieść treśc diety
zachoruj,najlepiej na grypę żoładkową

korzystajac z okazji, ze jestes w koncu na kafe i ze zakladasz juz 3 topik i ten jest jakos tak najglupszy z nich, to troche Ci go spierdole, i zapytam, czy moglabys krotko strescic jak w koncu udalo Ci sie uzyskac apostazje i jakie byly reakcje otoczenia? :D

Gość a ja 31 przy
oj no to wyjedz sobie np gdzies do kina a potem jak rodzinka pojedzie to wroc przeciez nikt nie bedzie cie sprawdzal

Gość serio odrzuciłas wiarę
?

Gość teraz toooo
ginorossi oddaje hołdy wielkiej pale:D

Gość dojarka kóz
może powiedz że masz coś do załatwienia na uczelni np że musisz iść po wpis o 16.00

moze i najglupszy, ale najpowaniejszy 😭 w necie znalazlam taki wzor, jakby podanie o wypisanie z kosciola:) ksiadz w naszej parafi to scierwo i ochlap, wiec wyslalam mu to podanie listem polecaonym z potwierdzeniem odbioru :P kolejna kopie wyslalam do kurii biskupiej i tu bylo najgorzej, bo muszedostacv odpowiedz,ze jjest akt zaakceptowany, przez dwa msc ani slowa, dzwonie do centrali czy dostali pismo, babka nie wie :O to napislaam jeszcze jedno z osobnakartka na ktorej dokladnie i szeroko opislalam,ze mam prawo do aktu apostazji itp itp itp.. no to po koljkecyh 2 msc dostalam odpowedz z kurii, ze przyjeli akt,ale oczywsice oprocz tego pl strony krytyki :O kuria wyslala to, ze rezygnuje z czlonkowstwa w kociela do mjej parafii-jako potwierdzenia i do parafi gdzie bylam chrzcZOna. pozniej jeszcze pojechalam z tym wzorem do parafii gdie bylam chrzona, razem ze mna bylo dwoch swadkow - mama i kuzyn. ksiadz troche pomarudzil , gadal o konsekwencjach i takie tam, ale w koncu zrobil adnotacje w ksiadze jakiejs- przy chcrzice,ze jest uniewaniony

niee... to musi byc na caly dzien i najlepiej od soboty :O jak ja nie znosze tych rodzinnych imprez :O

dzieki :) ja tylko mialam byc chrzestna dla dzieci 2 moich przyjaciolek i dla dzieci siostr 😭 ale trudno, tak bedzie lepiej dla wszytskich