Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalijka

CZY JEST NAS WIĘCEJ???- 72-75 kg przy 168-172 w wieku 26-30 lat-ZAWZIĘTE ?!

Polecane posty

Gość asiiiiiaaaaaaaaaa
ja tez nie mam czasu na ćwiczenia !!! :( prace mam siedzącą, ... mysle,ze sprobuje ulozyc swoją wlasną diete..:) zobaczymy jak pojdzie,zaznacze ze tez :tydzien ok,a pozniej chce mi sie jesc jak cholera!!

a wieć odpowiadając na poprzednia dyskusje: herbatki: czasem zielona, czasem zwykła, ale najcześciej pije wode mineralna dieta: ja nie stosuję się do żadnych diet, nie lubie liczyć kalorii, warzyć jedzenia...zreszta nie mam na to czasu. Postanowiłam poprostu ograniczyć to co jadłam kiedys, oczywiscie są rzeczy ktorych teraz nie jem...typu fast foody, napoje gazowane, białe pieczywo, smażone mieso... kolacji też nie jem...myśle że to jest dobre rozwiązanie bo jem to na co mam ochote tylko w rozsądnych ilościach....nawet jak mam ochote na cos słodkiego to owszem zjem, i nie w nocy tylko wczesniej zebym mogła spalic kalorie... wspomagacze: stosuje linee, ale nie wiem czy to faktycznie cos pomaga, ja mysle ze dzieki niej nioe czuje głodu, ale to moze poprostu moja psychika tak działa:wzięlas tabletke to juz nie jedz...:)

cześć dziewczyny! herbatka zielona moze zdziałac cuda. moim zdaniem oczywiście Pije ok. 2-3 filizanek dziennie w pracy Oprócz tego popijam wode niegazowaną Miałam prawie 71kg a teraz .......... 63:) do ideału jeszcze daleko ale jestem dumna ze swojego sukcesiku:) pozdrawiam!

milusińka🌼 ślicznie Ci zleciało a coś więcej z sekretnej wiedzy :P ja pierwzy dzien na tej norweskiej i sniadanie do najpyszniejszego nienaleało-jajka suche bez soli nawet- kwaśńy grejfrut+gorzka czarna kawa bleee. ALE FAKTYCZNIE nie byłam głodna!!! a teraz juz lunch-to samo co wczesniej i kawcia i lece na rynek...jak wróce to obiadek około 18 zjem:) mam nadziejej ze ta dietka podziała i z 5 kg zlece moze dziewczyny -a jak u was- co sie z resztą stało chętnych-wymiękłyście?:P

a tu jak cicho...jak tam dziewczynki mijają dni? Dajecie rade? mam pytanie co robicie sobie na obiady...ja już nie mam pomysłów, może podpowiecie?

ja na tej norweskiej to nie mam zbytniego wyboru:( ale od wczoraj zleciało mi 3 cm w brzusiu i 2 w biodrach!!! i czuje sie na maxa lekko ide jesc sniadanko....jajka i grejfrut:/ ale proponuje miesko i warzywa albo rybke w foli w pomidorkach:) zapiekaną w piekarniku:) albo zapiekanka z cukini+pomidory i ser mozarella zott w zalewie:) zapiekana w piekarniku-pychotka:) PLAN: 2 tyg norweskiej 3 tyg dietki od dietetyka- i niskim IG 2 tyg SB--20 pazdziernika 2 tyg norweskiej 3 tyg IG 2 tyg SB I Faza -SB II Faza+ 1000 kcla -łacznie:) myśle ze schudne 10 kg i utrzyma wage:)

hej dziewczyny :) U mnie porazkowo ;) dzisiaj sie dowiedzialam ze pod koniec miesiaca jade na wakacje.. co znaczy ze trzeba bedzie zalozyc bikini.. hihi ;) 1. herbata zielona, czerwona, slim figura 1 2. dieta south beach! tyle ze ja sobie ta dietke \'ulepszylam\' i nie jadlam chleba i makaronu przez pare miesiecy (przypuszczalnie.. gdybym nie wyladowala za granica.. dalej bym sie tego trzymala) Ja chyba zaczne dietke sb.. w piatek lece do Polski.. wiec bedzie mi latwiej zaczac.. tutaj najlatwiej zrobic sobie kanapki do pracy :/ pozdrawiam :)

dzisiaj 3 dzien - wymiary poleciały i kg tez!!! juz - 2 kg, moze to i woda ale poziom tłuszczu według obliczeń spadł mi z 30% na 28% !!! koniec z otyłością w poziomie tłuszczu:)a BMI na pograniczu prawidłowej. ALE SIE CIESZE sanczi🌼 a jak z SB u ciebie-jakie efekty?? ja bede chciała tez I faze robic około 3 tygodni:)

witam...ja juz po śniadanku: pieczywo wasa z wedlina i pomidorem+kawałek grejfruta. Czuję się lekko i zdrowo oby tak dalej....

coś słabawo sie czuje i mnie główka pobolewa..zamało jedzenia czuje ze zwariuje-ale musze dac rade! nie wiem czy tej norweskiej tylko tydzien nie bede stoswac- juz nie moge patrzec na jajka z grejfrutem jak połaczenie bleeee

Cześć dziewczyny, chętnie się przyłącze. Zaczełam dietkować od 01.09 przy wadze 72kg i wzr. 171cm. Chciałabym zrzucić 5-7 kg ale będzie to dla mnie trudne bo uwielbiam ciasta i fast foody :) Obiecałam sobie że jeśli przez cały tydzień uda mi się trzymać dietke to w niedzielę zaszaleję w KFC :)Dziś zjadłam bułkę z ziarnem, wędlina i ogórkiem i na razie to tyle- oczywiście plus zielona herbatka i woda :) Ogólnie w ciągu dnia zjadam berlinki, serek danio, jajka, kawałek ryby albo piersi z kurczaka itp. Pozdrawiam Was serdcecznie!

albo rybke w foli w pomidorkach zapiekaną w piekarniku czy oge prosic przepis na to jak przyrządzić taką rybkę :)

Gość madra dziewczynka
vitalijka bede robic póki co: Dietke MZ; czyli mniej żrec + Kuracja profilaktyczna Sok cytrynowy należy pić według następującego schematu: dzień 1 i 10 - 1 cytryna dzień 2 i 9 - 2 cytryny dzień 3 i 8 - 3 cytryny dzień 4 i 7 - 4 cytryny dzień 5 i 6 - 5 cytryn. bede pić na NOC OCZYSCIĆ powinno jelitka tylko odwrotnie czyli 1 dzien 1 cytryna itd zeby organizm przyzwyczajc i rano na czco jelita tak nie bardzo jest co innego

Gość madra dziewczynka
1 - 1 cytryyna co dwie czyli 10 - 20 cytrn.

co do rybki- ja wczesniej skrapiam cytryną, polewam olwiką lub poprostu olejem[zeby przyprawy lepiej wchłoneły w nią], wkrajam koperek i pietruszke+posypuje czosnkiem lub innymi przyprawami typu: tymianek, zioła bazelie-jak to lubi:) - wkłądam na 30 minut do lodówki..albo rano i wyciągam jak wracam -zawijam w folie , która smaruje lekko olejem i rozcieram po folii zeby sie nieprzypaliła [od strony gdzie bede zawijac rybke , kłade rybkę i na rybke układam plasterki pomidorków-czasem serek zółty -zawijam w folie -wkładam do piekarnika jak sie nagrzeje tak do 230 stopni i po 20 minutkach PYSZNA RYBKA z sosikiem włąsnym którym polewam ryż jak jem do tej rybki:) obok czasem zawijam cukinie-tez sie robi szybko :) PALCE LIZAC MIĘSKO ROBIE TAK SAMO karkówke rozbijam na bardzo cieńką polecam jeszcze zapiekanke: w naczyniu posmarowanym lekko olejem układamy plasterki na zamiane-cukinia i pomidor bez skórki+ posypujemy przyprawami i na wierz plasterki serka mozarella w zalewie zott- pop[rostu pycha równiez:) i taki lekii sosik sie robi - smacznego:)

dziewczyny przepraszam za literówki :) a z tymi cytrynami to nierozumiem? pierwszego dnia jedną , drugiego dwie -zwiększając dawkę i póżniej zmniejszając:) ..póki co aby nie zaburzyć cyklu diety norweskiej nie pije jednak tych cytryn-leżą i czekają w lodówce na lepsze czasy:)

ale mam ochote teraz na tą rybkę:( -ale bedzie w sobote planowo według dietki:)- w dodatku w gronie rodzinnym na grilu, tyle że bez winka:( mała strata! wole powiekszyć garderobe! bo juz nic z szafy nie wciskam!!!!! a nie bede kupować wszyskiego nowego przecież:) miłego dnia dziewczyny!!! i piszcie co tam robicie ze sobą:) jakieś kremiki- sporty-zabiegi:P porady-wskazówki-podzielcie sie !!!

mimi- tak nie do końca rybka może być bez sera- ja tylko raz serek robiłam dla mojego chłopaka a sama jadłam bez serka, nawet lepsza tego oleju- oliwy z oliwek- dwie krople na dwie duze ryby, tyle zeby przyprawy sie rozeszły, a na folie JEDNA KROPLA i rozcieram ręką -zeby sie nieprzypaliło ale moze można bez niej:)

chyba nie myślisz ze daje az całą łyżke oleju:P albo ze pływa to w oleju oleju tyle co nic- dwie krople:) wiec max 30 kcla:)

ja jak najbardziej jestem...tylko byłam trochę zabiegana... dzien minal tak sobie...zjadłam kawałek ciasta biszkoptowego:( ale za to obiad był skromny...no i wieczorem spacer, wiec mam nadzieje ze bedzie ok:)

Ja też jestem tylko u mnie gorzej bo pojadłam więcej a jutro na śniadanie jajecznicy z kajzerką sobie nie odmówię...

hej!! :) Ja zaczynam sb od jutra.. tyle że z kawy nie zrezygnuje.. :) Też myślałam nad tą dietą norweską.. :)