Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale obciach

mam 21 lat i jeszcze jestem dziewicą. Wstyd mnie z tego powodu

Polecane posty

Gość Ale obciach

Poradźcie coś

Gość ołówek
mnie przeleciało 40 facetów tez mam 21 lat żaden powód do dumy wiec się ciesz

Gość hdgjdg
popierdoliło cie

Gość Anna-22
No i o co Ci chodzi? Ja mam 22 lata i tez jestem dziewica. I ja w przeciwienstwie do ciebie jestem z tego dumna...

Gość Anna-22
i nie uwazam ze to obciach. I zeby nie bylo nie jestem dziewica bo nikt nie chcial tego ze mna robic, ale to ja nie chcialam...;p

Gość WSTYD MI a nie MNIE

Gość Anna-22
a co ma dziewictwo do staropanienstwa?

Gość 20---latka
ja tez jestem, a kiedys bedac w Turcji, Kurd zaciagnal mnie do lasu i chcial "make love" bylo bardzo pozno, jejku ale wystraszylam, na szczescie mu sie wyrwalam, hotel byl blisko wiec myknelam w bezpieczne miejsce do pokoju:)

Gość Anna-22
z tego co tu na kafe pisza faceci to wlasnie nie chca takich rozjechanych panienek. Ci naprawde super faceci wola dziewice

Gość no jak sugerujesz
sie tym co pisza faceci na kafe to daleko nie zajedziesz.:classic_cool:

Anna-22 ==> Super, że Ty jesteś z tego dumna. Ale nie każdy tak do tego podchodzi, niektórym w pewnym momencie zaczyna trochę ciążyć ta świadomość... W dodatku ciekawość, jak to jest. Ja to znam, bo w pewnym momencie już chciałam przestać być dziewicą. Nie puściłam się z pierwszym lepszym, ale jak poznałam faceta, z którym zaczęłam się spotykać, to nie zwlekałam zbyt długo :) Fajerwerków nie było, ale nie żałuję, że to zrobiłam. Taka moja krótka historia :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjj
ja mam 22lata dziewictwo straciłam 3 lata temu:(wielka miłość do końca swiata, miałbyś ślub.. itp. Kochalismy się naprawdę na całego...a teraz rozstanie i ten nie smak.. że facet który będzie moim mężęm będize miał towar używany:(

Gość do hhhhhhhhhhjjjjjjjjjj
czytasz co piszesz? towar uzywany? gratuluję szacunku do samej siebie. albo to prowokacja jakiegos zakompleksionego szczyla.😴

Gość dziewictwo dla mnie
to ani powód od wstydu ani powód do dumy. cos zupelnie obojetnego.🖐️

Gość snieg w kropki
moim zdaniem to taka metafora byla ..

A dlaczego od razu jak nie dziewica, to rozjechana?? Dlaczego panuje w opinii jakiś taki rozstrzał dziewica - dziwka. Nic pośrodku. Przecież to chore. To tak, jakby był czarny i biały i żadnych kolorów pomiędzy. A Ty Anno jak widzę ulegasz temu głupiemu stereotypowi.

Gość hhhhhhhhjjj nie martw sie
twoj mąż też zapewne bedzie towarem używanym wiec sie nie zalamuj.

Gość dokladnie desire
najgorsze jest to, ze tak mowia o innych kobietach same kobiety. ech, widać że pranie mozgu zrobilo swoje. dla nich tez pewnie wciaż "kobieta daje a facet bierze".:o

Gość Anna-22
nie uwazam ze nie dziewica to dz*wka. Arya Drottningu po prostu zasugerowala, ze boi sie iz jak ktos jest dziewica to od razu musi zostac stara panna. przeciez to bez sensu!A moje wyrażenie "rozjechane panienki" faktycznie moglo byc zle zrozumiane...

Jak można powiedzieć, że się będzie dla męża używanym towarem?? Nigdy nie można w 100% zakładać, że będzie się z daną osobą do końca życia. Więc jeśli chce się być pierwszą dla męża, to jest tylko jedna możliwość, żeby mieć pewność, że tak się stanie - zrobić to dopiero po ślubie. Po co się wcześniej puścić, a potem żałować, że się nie zachowało czystości dla męża?? Nie chcę krytykować, każdy ma swoje zdanie w tej sprawie, bardzo osobistej zresztą, jak chce czekać na "tego jedynego", albo nawet do ślubu, to jego sprawa. Ale nie lubię, jak się robi z dziewictwa jakąś świętość. Że jak dziewczyna ma to za sobą, to w ogóle już niech ją piekło pochłonie itd, tylko dziewice są ok i takich faceci szukają. Ok, jeden facet woli dziewicę, drugi laskę z jakimś doświadczeniem. Tak samo, jak jeden woli brunetkę, drugi blondynkę. Nie można uogólniać, że "faceci szukają dziewic", bo to chore.

Gość zabijam topiki
Anna 22 to facet, pewnie ktorys z frustratow kafeteryjnych :D

Gość teraz jest modne
być "dziewicą" z oralnymi doswiadczeniami. :p

Gość Anna-22
hahahahah ale się uśmiałam ;) :P

Gość ljki
tyle że ci którzy posmakowali seksu z kobietą chcą zazwyczaj używane do przelotnej znajomości, dla seksu rzecz ta dotyczy kobiet które sie puszczają, różnie to bywa doświadczony facet zawsze bedzie wolał niedziewice chyba ze na zone to juz musi byc dziewica ale różni są ludzie

Gość zabijam topiki
ale tu sie glupoty wypisuje, uzywane do zabawy, dziewice na zone, zalosne. cale szczescie ze sa jeszcze normalni ludzie na tym swiecie