Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale obciach

mam 21 lat i jeszcze jestem dziewicą. Wstyd mnie z tego powodu

Polecane posty

nie jestem dziewicą ale nikt mnie nie chce.. więc na jedno wychodzi. Czemu, nie mam pojęcia.... Zdarzają się takie anomalie w przyrodzie. Mówią, ze mam nieprzeciętną urodę, co mi po niej... Chodzę do najlepszej szkoły w województwie. Co z tego... nikt nie zwraca na mnie uwagi

Gość zabijam topiki
ooo, witamy frustrata 🖐️

Gość krishna
ja tez jestem dziewica i dobrze mi z tym, nie chce sie puscic z pierwszym lepszym ale jakos nie mam szczescia w miłości😭

Gość no i co z tego no
to wez wielka marchewe i jeden glupi topik mniej

Gość talk about it
Szczerze ? Każdy chce wiedzieć jak to jest , ale jak masz to zrobić z byle kim, byle gdzie i byle jak to lepiej poczekaj . Ostatnio usłyszałam pytanko od kumpeli : "Czy dilerzy lubią dziewice ?? bo mi sie podoba jeden i głupio mi przed nim" no ludzie ,!! moim zdaniem , trzeba najpierw zaakceptować siebie , a nie myśleć jak postrzegają Cię inni . Wyhamujcie błagam !!

Gość a ja mam 20 lat
i tez jestem,ale ze mną nikt nie chciał tego robić,tzn nie proponował,chłopaka też nie miałam,nawet sie nie całowałam :O Czego sie wstydzę to wizyty u gina jak zobaczy żem dziewica

Gość talk about it
'żem dziewica" żałosne.... rób sobie jaja na innym forum :PP

Gość kordiano
A z taka co jest dziewica ale zanim Cie pocalowala miala kilkanascie kutasow w gebie bys mogl byc??Hmmmmm no problem w tym,ze akurat ginekolog nawet nie jest w stanie stwierdzic czy dane dziewcze uprawialo seks oralny.Dla mnie dziewictwo to nie tylko glupia blonka miedzy nogami.Wybierajac parterke kieruje sie przedewszystkim wartosciami jakie dziewczyna ma w glowie.To,ze nie jest juz dziewica wcale jej nie dyskwalifikuje.

Gość ark
To nie jest zaden powod do wstydu. Bierz przyklad z Ani.

Gość NIEEEEEEEEEEEEEE
Jesteście głupie, przywiązując do kawałka skory taką wagę. Jakie to ma znaczenie, czy dziewczyna ma błonę czy nie? Znaczenie ma czy będzie otwarta na seks i czy jest ciasna.

Gość GalAnOnIm
No cóż, więc dodam coś od siebie. Nie uważam żeby dziewictwo było powodem do wstydu. Dzisiaj niestety w świecie hedonizmu i totalnego liberalizmu panuje zasada - hulaj dusza, piekła nie ma. Jestem po trzydziestce, dziewictwo straciłem tuż przed ukończeniem trzydziestu lat i.. i wcale nie jestem z tego dumny. Dla tych co chcą być złośliwi - czerpie z życia i to na ponad sto procent, i nie bzykam lasek na imprezach i tak dalej. Stało się, straciłem swoje dziewictwo :) i jedno wiem na pewno, że następną kobietą będzie MOJA żona, i tylko żona. Więc głowa do góry młode dziewczyny i chłopaki. Nie ma się czego wstydzić. A że są tacy którzy się z Was śmieją.. pewnie dlatego że sami doszli do wniosku że zrobili to z nieodpowiednią osobą i teraz żeby zagłuszać swoje sumienie, obracają to w coś nieważnego, błahego. A Ci co się bzykają na potęgę i z kim popadnie... obyście mieli szczęście na takich ludzi nie trafić. Sił i wytrwałości w życiu w czystości życzę, a ten kto tu nabluzga, przyjadę i ryj ro.....ę, jacha?

Gość flilllar.
ale obciach-skąd jestes?

Gość gość
ja jestem prawiczkiem mam 24 lata