Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tania bandera

smutno mi

Polecane posty

Gość tania bandera

:(

Gość Monia *
Teleexpress sie zaczal.Obejzyj.

Gość tania bandera
zauroczyłam się. to było bez szans z pewnych względów. dawał mi do zrozumienia, że gdybyśmy się poznali w innej sytuacji, to coś by mogło z tego byc, prawił komplementy, pomagał mi, dobrze nam się rozmawiało, gdy go widziałam czułam dreszcze. Miałam wrażenie,że to z jego strony coś głębszego,że próbuje z tym walczyc, ale słabo wychodzi. Myliłam się:( dosc nagle to się skończyło. poznał młodszą i to jest chyba coś poważnego już :( źle mi jest taka stara, a taka głupia 😭

witaj, ja mam podobnie, zauroczyłam sie nim, podczas piwerszego spotkania ładnie mówił, potem jak sie zobaczyliśmy pocałował \"niechący\", potem było przytulanie i buziaczki a potem nagle nie odzywa sie, a reaguje tylko na erotyczne sms z mojej strony. a poza tym cisza. wiem,ze chce seksu, nie robie sobie nadziei ale miloby bylo gdyby od czasu cos napisal a nie reagowal tylko jak ja cos napisze pierwsza, ech tez jestem stara a glupia :( :(

witaj, ja mam podobnie, zauroczyłam sie nim, podczas piwerszego spotkania ładnie mówił, potem jak sie zobaczyliśmy pocałował \"niechący\", potem było przytulanie i buziaczki a potem nagle nie odzywa sie, a reaguje tylko na erotyczne sms z mojej strony. a poza tym cisza. wiem,ze chce seksu, nie robie sobie nadziei ale miloby bylo gdyby od czasu cos napisal a nie reagowal tylko jak ja cos napisze pierwsza, ech tez jestem stara a glupia :( :(