Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samuallo.

męskie perfumu, które są bardzo mocne i zostawiają efekt ogona?

Polecane posty

Gość samuallo.

znacie takie?

Gość samuallo.
oriflame? proszę Cię :O

Gość samuallo.
no foirma ma jednak znaczenia, od dłuższego czasu używam perfum Cristobal Balenciaga, są mocne a zapachu takiego nigdzie indziej nie spotkasz. Chcę poznać jeszcze inne zapachy, które są mocne i trwałe.

Gość a co robiłaS
efekt ogona??? a co to znaczy:O??

moje zapachy kupuje w ten sposob : wchodze do sklepow biore kilka probek i niucham :) dwa odpowiednie wybieram i w nosie mam firme i cene......Ta ktora ty wymienilas slysze pierwszy raz :) kojarzy mi sie z greckim mariachi :)

Gość samuallo.
to znaczy, że zapach ciagnie się za Tobą. Dziś był tu temat o perfumach i wpisywaliście swoje ulubione marki, ale to chyba ulubione w sensie, że marzycie o takich, a nie że posiadacie, co najwyżej jakieś z ruskiego targu za 10 zł. :O

hhe na tyle znam nazwy ze musialem wstac od kompa i przeczytac czym sie spryskuje po goleniu heheh tak wyglada moja wiedza :)......moj nos jest od tego , cala reszta jest zbyt zajeta by zajmowac sie poznawaniem nazw firm ;)

Gość samuallo.
USB, Balenciaga to jest jedna z najbardziej znanych i cenionych marek na świecie, wybacz. :)

moze sobie być jesli jej zapach nie bedzie mi odpowiadal to nawet fakt ze jest na topie niczego nie zmieni....dla mnie bedzie na koncu listy :)

Gość Doridee
Było to kilka lat temu... na pewnym kameralnym spotkaniu poznałam niezwykłą kobietę. Była piękna, bardzo elegancka i niezwykle kobieca… a wokół niej unosił się najpiękniejszy zapach jaki kiedykolwiek czułam… Nie miałam wówczas odwagi spytać czym tak pięknie pachnie (bardzo mnie onieśmielała), ale nigdy go nie zapomniałam… Zachowałam głęboko w sobie niczym senne marzenie, wspomnienie niezwykłej kobiecości i magii. Minęło wiele lat… A ja nigdy już nie spotkałam Agnieszki ani innej kobiety tak pachnącej. Jakiś rok temu za sprawą KWC zapragnęłam poznać kilka nowych zapachów, zrobiłam listę na której znalazł się między innymi Cristobal i poszłam do perfumerii. Nigdy nie zapomnę uczucia gdy poczułam go ponownie, nogi ugięły się pode mną... ogarnęło mnie totalne szczęście, nie mogłam w to uwierzyć… tak pachniała Agnieszka.. Przyznam, że papierek z perfumerii trzymałam w specjalnym plastikowym pudełeczku (bojąc się, że za szybko wywietrzeje) dopóki nie kupiłam tych perfum. Cristobal to dla mnie kwintesencja kobiecości, elegancji ale też… erotyzmu.. Dla mnie najpiękniejszy zapach świata…

Gość samuallo.
kominek pisał, że kobietę i faceta oblanego tanim gównem wyczuje z daleka. To prawda, widac wszyscy na kafeterii kupują albo podróby albo perfumki za 15 zł. :O

nie kupuje taniej chaly dla siebie ...ale jesli juz mowa o kobiecych zapachach to zaczynam tracic zmysly gdy kobieta przechodzaca obok pachnie Gabriela Sabatini....czy te perfumy tez kosztuja 15 zl bo naczesciej taka cene wymieniasz ?

Gość ale ale-
zapach ciągnie sie za każdym kto wylewa na siebie nieprawdopodobnie duże ilości perfum

;)....nie zawsze :) duze ilosci musi wylewac posiadacz wody toaletowej ktorej zapach jest nietrwaly dobry perfum ciagnie sie godzinami za sprawa kilku kropel :)

Gość nononokljk
perfumy sie rzadko zdarzaja, najczesciej sa to wody perfumowane lub gorsze toaletowe.

Gość Cristobal to tanie perfumy
, wiec na takie każda może sobie pozwolić:)

Gość zazdrość cię zżera
owszem Cristobal to wydatek rządu 130-170 zł, nie są drogie za to mają fantastyczny zapach.

a jesli ja nie chce pachniec Cristobalem ?! nawet jesli mnie stac .. np zapach mi nie odpowiada ....nie musze przeciez poddawac panujacej modzie ...w przeciwnym wypadku bede pachnial jak 1/3 spoleczenstwa

Gość kosmiczne sumy
??????????????????? ty chyba naprawdę nie mialaś styczności z perfumami, owszem cristobal stoi w tej cenie ale tylko na allegro. w drogerii jest dużo droższy.

Moj maz uzywa CARTIER DECLARATION na zmiane z wodami od Dolce Gabbana-obecnie The One. Mi sie podobaja i jemu tez...i zostawiaja efekt ogona :)