Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...zainteresowana...

Czerwona Róża Mikołów

Polecane posty

Witam, czy ktoś był na weselu organizowanym przez w/w restaurację? Jakie opinie? A może polecacie inny lokal w okolicach Katowice?

Gość nie polecamm
robiłam tam impreze jubiuszową, obsługa pod psem, obiad podali zimny, jadłospis brzmiał dumnie a jego efekt na półmiskach wyglądał mizernie :P do imprezy doliczyli dwie buteki alkoholu, którego nie podali. Dla mnie ten lokal to porażka :P Jedynym udanym akcentem, była oprawa muzyczna, grał i zabawiał gości i śpiewał chłopak, który wie jak to robić.

Zależy jaki lokal Cię interesuje, ja polecam Valdi w Mikołowie i Restaurację i Zajazd Parkowa w Rudzie Śląskiej. W tym pierwszym lokalu jest suuuper, ale nie pomieści na pewno więcej niż 60 osób, a w tym drugim najprawdopodobniej będziemy robili wesele, są 3 sale i w sumie pomieści 250 osób. Chyba, że ktoś ma coś innego do polecenia? Na dniach chcielibyśmy się na \"coś\" zdecydować i narazie Parkowa najlepiej się prezentuje. Tu podaję linki: http://www.parkowa.pl/index.php http://valdiplus.pl/ Pozdrawiam

Gość restauracja Wrzos w Tychach
mieliśmy tam wesele dwudniowe 100% profesjonalizmu, zadowolenia i uczciwości :)

Gość MARCUS
Nie zgadzam się z opinią odnośnie Czerwonej Róży...Zawsze gdy byliśmy było super. Osobiście polecam... Marcus

myślimy o imprezie na ok 60 osób kamila 1986 - a kiedy planujecie wesele? jak w Parkowej z terminami i cenami?

W Parkowej na dzień dzisiejszy 190 zł od osoby, a co do terminów to dokładnie nie wiem.... my chcieliśmy na sierpień 2010 dopiero więc są wolne. Najlepiej zadzwoń i popytaj :) Pozdrawiam

a znacie ten lokal: Restauracja Klasyka, Zabrze www.restauracjaklasyka.pl/

Tak ja ją znam, mieszkam właśnie na tej ulicy gdzie jest Klasyka. Też wstępnie mięliśmy tam robić wesele- wystrój jest boski.... restauracja nowa i bardzo ekskluzywna.... niestety jeśli chodzi o wesela to nie ma dobrej opinii, a jedzenie choć pyszne to porcje na weselach są ponoć bardzo małe, a cena na dzień dzisiejszy 180 zł od osoby (wstępnie dowiedzieliśmy, że za dwa lata raczej nie mniej niż 200 zł). Minusem jest też to że wokół nie ma gdzie pospacerować (to jest przy głównej ulicy), przed restauracją są tylko parasole. Są i plusy i minusy....

Gość monika ww
Ja rózwnież miałam wesele w restauracji Czerwona Roza w Mikołowie i jestem bardzo zadowolona.Bardzo dobre potrawy,obsługa oraz cala organizacja.polecalabym kazdemu kto planuje zrobic wesele

Gość K@rolina
Witam was dziewczyny potrzebuje informacji na temat Czerwonej Róży w Mikołowie chciałabym tam zrobić wesele PLISSS dajcie jakieś info

Gość olivciunia
Witam zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na każdą kieszeń. Imprezy okolicznościowe: chrzciny , komunie , wesela , stypy , rocznice , spotkania biznesowe , pyszne obiady wszystko to znajdziecie w naszej restauracji SIODŁO mieszczącej się przy ul. Pszczyńskiej 7 w Mikołowie. Cyferka 7 i podkowy które nam towarzyszą wewnątrz restauracji nadają niesamowity klimat oraz dla przesądnych szczęście. Strona internetowa gdzie znajdziecie galerię zdjęć oraz pełne menu to : http://www.restauracjasiodlo.com.pl/RS/o_nas.html Numer telefonu gdzie można się dowiedzieć więcej szczegółów to 510 106 537 lub 8. ZAPRASZAMY.

Podnoszę temat, proszę o świeże opinie na temat lokalu Czerwona Róża w Mikołowie. Szukam miejsca na wesele, a ich oferta jest bardzo ciekawa. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość Agnieszka Marzec
My jesteśmy bardzo zadowoleni z Czerwonej Róży w Mikołowie. Gorąco polecamy wszystkim. Sala do tańczenia podzielona jest z salą dla gości tak więc nie przeszkadza muzyka, kelnerzy bardzo mili i donoszą wszystko od ręki, najbardziej smakowało nam jedzenie także to wielki plus dla lokalu. W skrócie to za konkurencyjną cenę można wspaniale spędzić ten jedyny dzień w życiu.

Gość alexandrowa
a to rzeczywiście chamstwo; nieźle Was wyrolowała!!! tacy ludzie nie powinni prowadzić interesów; ale mam nadzieję, że za niedługo wszystko się jej odpłaci!!! a goście byli przynajmniej zadowoleni?

Gość Derkowscy Anna i Wojtek
Rewelacyjna organizacja wesela. Obsługa panuje nad wszystkim znakomicie, a Parze Młodej pozostaje tylko zajmować się gośćmi. Cała obsługa bardzo pomocna i zgodna przy organizacji, otwarci na pomysły Pary Młodej. Bardzo dobra lokalizacja- ze względu na ładne zdjęcia i ujęcia z kamery jak i cisze i spokój oraz bezpieczeństwo zaproszonych malusińskich. Cenowo również bardzo korzystnie w porównaniu z cenami w okolicach. Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy:)

Gość młodzi 2014
Lokal idealny na wymarzone wesele.Zarówno my jak i goście bawiliśmy się fantastycznie,nie musieliśmy się o nic martwić bo o wszystkim myślała za nas obsługa.Bardzo przyjemny kontakt podczas uzgadniania wszystkich szczegółów i planowania przyjęcia-każda nasza "zachcianka" została spełniona.Właścicielka bardzo miła,ugodowa i przede wszystkim uczciwa,nie ma mowy o nawet najmniejszych nieporozumieniach-wszystko było tak jak ustaliliśmy.Jedzenie przepyszne i bardzo dużo,nie daliśmy rady wszystkiego przejeść :-) Lokal bardzo elegancki i czysty.Wielkie brawa dla kierownictwa i całej załogi 1000% profesjonalizmu.Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy ten lokal każdej parze.Będziemy do tej restauracji chętnie wracać-już niedługo chrzciny więc bez wątpliwości miejscem w którym się odbędą jest Czerwona Róża. Pozdrawiamy.