Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagibans

cesarka na życzenie

Polecane posty

Gość hagibans

wiem że sporo dziewczyn sie na cc decyduje. Napiszcie mi jakie są ceny, tzn. ile trzeba dać w łapę. Cesarka w Damianie kosztuje na dzień dzisiejszy 11.500,-

Gość jaaaaakkkkk
To chyba najwyzsza cena o jakiej slyszalam....

Gość Animari
3 tys do 5 tys.- Gdańsk

Gość Solaris777
przeciez cesarek na zyczenie ma nie byc,w tv mowoli,80% powiklan i smierci przy porodach jest przy cesarkach,ja mialam i nikomu nie polecam,przeciez porod jest dla organizmu bardziej naturalny,niektorzy chyba nie rozumieja ze to operacja i potem tez boli,jest blizna,i pare innych,zyczliwie mowie zastanow sie

Gość cesarka
a ja polecam nie wiem jakie sa ceny, ale tez mialam cesarke i sie ciesze bo gdybym nie miala to mogloby sie bardzo źle dla mnie skończyć i wcale nie jest tak źle najgorsze dwa pierwsze dni a póxniej już jest super

Gość fsffsdgs
Droga solaris... a co jeśli kobieta nie może mieć z powodów zdrowotnych ?? Ja na przykład miałam skleroplastykę oka. Niestetyy (albo stety) nie będę mogła rodzić naturalnie ...

Gość jak z powodow zdrowotnych
to oczywiscie, ze CC. Ale w tytule topiku jest wyraznie zaznaczone ze chodzi o cesarke na zyczenie ;)

Gość wredddotaaaa
Jak ktos strasznie boi sie porodu sn to chyba lepszym wyjsciem jest cc :)

Gość hagibans
tak dokładnie boje się naturalnego porodu tak strasznie że nie potrafię o niczym innym myśleć. Wiem że w szpitalach w Warszawie bez problemu można zrobić cesarke tylko chcę wiedzieć ile taka przyjemność kosztuję!