Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magellanella

Najciekawsze PROWOKACJE!

Polecane posty

Gość Magellanella

Wpisujemy tu tematy najzabawniejszych, lub najbardziej absurdalnych tematów-prowokacji z tego forum.

Gość moje ulubione projekty
gargamelXX bardzo miły blondyn facet rocznik (nie pamietam który) idealista z marsa Głęboko wierzę, że to były projekty. Jeśli tak nie jest to moja wiara w ludzi upadnie ;)

moje ulubione projety----- coś ci się we łbie pojeebało, projekty to ja robiłem na Politechnice na ćwiczeniach, a polecam lansując samego siebie: bardzo miły blondyn z grzywką.

Gość AAAAAnDżElIka1
Arletta z F23

Gość lampka polnocna1
1.ezoteryczna przygoda... - bardzo mily blondyn z grzywka :) 2. szukam takiej jednej - zaintrygowany niezmiernie:)

lampeczko, żeby napisać polskie ó to się naciska , prawy alt i literkę o, polskie ł, prawy alt i l, a tak po za tym trzeba umieć włączyć w komputerze polską opcje, na pasku na dole pisze , polska po włączeniu.....poucz się trochę podstaw i wymądrzaj się, co ty na to .....

Gość lampka polnocna1
dziekuje bardzo mily blondynie:) probowalam dorysowywac te kreseczki i laseczki na monitorze ale zauwazylam ze to chyba bez sensu... teraz wiem ze sie nie mylilam :)

Gość sam jestes srom
blondyn! przestan sadzic byki:D

Gość lampka polnocna1
wlasnie przejrzalam caly pasek zadan... mi tu nikt nic nie pisze:( moze chodzilo tobie o "jest napisane"? :)

Gość blondyn jest super
To jeden z moich ulubieńców. Podejrzewam że blondyn jest gargusiem :) To ta sama osoba :) Mój ulubiony projekt: 1) Garguś 2) Blondyn :classic_cool: