Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głośna jak syrena strażacka

Jęczeć czy nie jęczeć- oto jest pytanie!

Polecane posty

Gość głośna jak syrena strażacka

Panowie, jęczycie podczas seksu? A lubicie jak Wasze partnerki jęczą, czy wolicie cichy seks? Prawdy i mity na temat sypialnianych odgłosów, zapraszam do dyskusji :)

Gość nieśmiały Dariusz 33 lata
ja zawsze mam ochotę krzyczeć wniebogłosy podczas orgazmu! ale zawsze się wstydzę.... :(

Gość zonkazona
jeczec,jak najwiecej jeczec,przeciez to darmowa imprezka

Gość Nowika-lala
Ja lubię za pomocą jęczenia informować partnera, jak jest mi dobrze :) Mamy nawet taki tajny kod, on rozpoznaje po moich jękach, w którym momencie ma przyspieszyc, w którym spowolnic, a w którym zbliżam się do orgazmu:)

Ja jęczę jak wyskakuje mi ekipa Słonecznego Plemnika do jej buzi. Nie bronię się przed tym, bo to zajebiste uczucie plus sztywniejące całe moje ciało. Jakby wyssała ze mnie całą złą energię. I lubię jak one jęczą, a jeśli do tego jeszcze wciskają pazury w plecy i w tyłek (nie mylić z "między tyłek")...bomba! ;-)

Gość gooooogle
zona mi jeczy na zakupach w biedronce.....

Gość kolesiowa97
no własnie, ale jak to jest, bo ja zazwyczaj przez cały seks wzdycham, później trochę jęcze, a mój partner nic :/ tylko podczas orgazmu lekko westchnie... nie wiem czy on może wolałby cichy seks i w ten sposob daje mi do zrozumienia, że woli abym i ja była cicho?

do goooogle To może powinnieneś kupić jej ciut wiesze futro, w lisie już jęczeć nie powinna ;-(

Gość kucaj i rób co chcesz np kupe
ja jęczę ale tylko po seksie bo mnie kręgosłup boli;/

mi jak jest dobrze to nie panuje nad odgłosami, potrafie wtedy jęczeć, wzdychać, nawet krzyczeć...

Gość tak szczerze
moj pojekuje cichutko podczas stosunku,ale za to podczas orgazmu krzyczy calkiem glosno...ja zreszta tez:) dzieki temu wiemy co sie dzieje,taka komunikacja jest potrzebna....on zawsze szybko jest "gotowy" na orgazm,musi sie troche powstrzymywac i poczekac na mnie...dlatego gdy wiem,ze juz sie zbliza zaczyna sie szybsze wzdychanie i w koncu informacja o rozpoczeciu "odpalania rakiet" i takim sposobem dochodzimy razem:)