Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaalamana

maz powiedzial gruby wieprzu

Polecane posty

Gość zaaalamana

właśnie jak wyżej tak do mnie powiedział dwa lata urodziłam bliźniaki juz fajnie odzyskuje figurę oczywiście jeszcze cos i owdzie zostało do stracenie jednak pracuje nad tym a on do mnie ty gruby wieprzu w ciąży ważyłam prawie 100kilogramow teraz trzydzieści mniej mam 170 wzrostu boże jak on mógł:(

Gość zaaalamana
nawet znajomi sie dziwią ze tak dobrze wyglądam z takiej beczułki jaka byłam w ciąży postawiłam na powolne ale skuteczne odchudzanie i nie wierze ze kiedykolwiek wrócę do figury z przed

Gość zaaalamana
przyklejam sobie do odbytu plastry Nicorette i kładę się na torach relacji Kępno-Wieluń w nadziei, że pociąg zahamuje w ostatniej chwili a wściekły maszynista władczym ruchem wepchnie mi penisa w buzię :classic_cool:

Gość bym tak zrobila
ja bym sie rozwiodla

Gość nie przejmuj się
Na pewno nie chcial zrobić ci przykrości.Pewnie powiedział tak w złości,a wtedy się nie myśli co się mówi,a potem się tego żałuje.On też pewnie już żałuje i wkrótce cię przeprosi :) Tylko powiedz mu,żeby następnym razem pomyślał zanim coś powie

Gość zaaalamana
wredny podszywasz a ja naprawdę jestem w szoku :( tyle lat po ślubie i takie cos

Gość zaaalamana
prawda ze pokłóciliśmy sie i to dość solidnie jednak mimo wszytsko....wiem ze złość ale jakoś takie tłumaczenie do mnie nie przemawia..minęło kilka godzin a ja nadal nie mogę w to uwierzyć

Gość zaaalamana
dostał w pysk nie żałuje ze podniosłam na niego rękę dziwne ze ze słoneczka i kwiatuszka w kilka godzin przemianował mnie na wieprza

Gość zaaalamana
moze masz racje:(