Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

czy szerokie biodra są seksowne?

Polecane posty

Gość lampka polnocna1
droga autorko - problem ze spodniami doskonale rozwiazuja biodrowki:)

Gość lampka polnocna1
witaj Stanowczy:) jak milo ponownie widziec:) tak to JA ... od paru dni z nr 1 bo poki co szanowny podszywacz odpuscil ale bylo juz 122 12 123 i tak dalej:) jak minal tydzien bez naszego towarzystwa?

O, teraz to wiem, że Ty to Ty :) Tydzień minął... szybko. Za to nie mogę znaleźc pytań do mnie - chyba usunięty topic, no i zostałem bezdomny :classic_cool: A co u Ciebie?

Gość ulala...lala
ejjjjjjjjejejjjjjjjjjjjjj to ja tez sie mieszcze - 0,73;) ale jak na siebie patrze, to jakos nie wydaje mi sie ze jestem przez to bardziej pociagająca... a może jestem ślepa;) za chwile wyłaże na miasto...hehe...załoze ciemne okulary i bede sprawdzac kto sie za mna ogląda;)

Gość lampka polnocna1
no faktycznie:( - tez nie moge go znalezc... a u mnie luzik - w firmie luzik, w domu luzik.. wiec na kafeterii tez troche luziku sobie dalam i bywam troche rzadziej... co oczywiscie od teraz sie zmieni ;) brum gdzies zniknela:(

Co to znaczy "luzik"? :classic_cool: Ja nie wiem :) Brum... pewnie tęskniła bardzo za mną :D Moja skromnośc czasem mnie przeraża... :classic_cool: Ale już dzis pisała :) Z dużej przerwy ;)

Gość lampka polnocna1
no wlasnie odnalazlam was na tamtym topicku:)

Gość Cannab!s
ja mam w biodrach 90 i w biuscie 90 tylko kurw.. brakuje mi wciecia w talii :/ w talii mam jakies 76 i naprawde nie fajnie to wyglada, jakies tam wciecie widoczne jest oczywiscie ale zdecydowanie za male! musze cos z tym zrobic tym bardziej, ze lato tuz tuz :)

Gość ja mam ....
co myślicie o mnie (szczerze) 96 w biodracg, 68 w pasie i 89 w biuście ... i niestety to przy niskim wzroście

Gość
Gdzie wy mierzycie te biodra? :o

Gość amelka23amelka
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które urozmaicą to.

Gość gipsydipsy@gmail.com
Szerokie biodra i masywne uda sa zajebiscie seksowne!

Gość gość
Fast Food - świetne porównania !!!!

Gość gość

czyli duza pupa jest seksowna wtedy gdy talia jest waska? 🙂  np ja mam w talii 80 cm a w biodrach 110 cm

Gość przegość

Ważne żeby w biodrach było więcej niż w udach ;)

Ja wolę normalne, ale dopóki kobieta ma dość szczupłe uda (zwłaszcza dotyczy to wewnętrznej strony ud), to szerokość bioder nie ma większego znaczenia.

Gość gość
Dnia 7.04.2019 o 13:49, Gość gość napisał:

czyli duza pupa jest seksowna wtedy gdy talia jest waska? 🙂  np ja mam w talii 80 cm a w biodrach 110 cm

Idealny rozmiar!!!

No chyba z facetem jest coś nie tak jak kręcą go kołki i podejrzewałbym wyparty homoseksualizm... W każdej kulturze, od początku istnienia rodzaju ludzkiego, szerokie biodra były atrybutem kobiecości.

Dnia 1.09.2008 o 01:26, Szyszunia666 napisał:

czy bardziej kręcą was kobiety z szerokimi bioderkami czy bardziej przypominajace meska budowe ciała, tzn kołki?

Zależy od ogólnej figury ale generalnie szerokie są seksi