Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weasaqqqqq

pręzy sie...wygina..jest nie spokojna?

Polecane posty

Gość weasaqqqqq

jak tylko daje jej butelkę to mała sie wygina , pręży, macha głowa na parawo i lewo, stęka...robi się czerwona...co to może być? wina mleka?

Gość weasaqqqqq
ma miesiac karmie czasem na żadanie ale staram sie tak co 3 godz. nie wiem czy to wina bebiko czy wina kolek czy wina charakterku i lubi tak marudzić.

Byc moze nie jest jeszcze glodna jak dajesz jej butelke,moj synek sie tak prezyl jak nie chcial jesc,a po jakims czasie doszlam do tego ze chcialo mu sie pic,moze u twojej coreczki jest podobnie.

Gość weasaqqqqq
juz sama nie wiem , daje i herbatke i mleko....moze masz racjie tylko ja zupewnie nie wiem czym ja uspokoic, noszenie na rekach nie pomaga..smoczek wypluwa...:( placze az sie nie zmeczy i wtedy zasypia..

Gość a może..
A może dziurka w smoczku od butelki jest za mała..? Ja wielokrotnie się spotkałam z tym, że w niektórych butelkach gęstsze mleko nie leciało przez smoczek.. Moja mała próbowała ciągnąc i denerwowała się, bo była głodna a nie mogła jeść. Wtedy właśnie tak się prężyła, robiła czerwona itp. Przechylałam butelkę i rzeczywiście mleko nie leciało. Miałam tak z butelkami Avent i Tommee Tippee. Ale ja używam też mleka Bebilon które jest dość gęste. Nie wiem jakie jest to które ty używasz. U mnie dopiero butelki i smoczki campol się sprawdziły.

Gość moja tez sie tak
wygina. ma 6 mies i jak jej mleko nie podchodzi lub nie jest jeszcze glodna

Zrób trochę większą przerwę między jednym a następnym karmieniem :) Mój też robił taką gimnastykę ,zrobiłam większą przerwę i wszystko odbywało się gładko i sprawnie.Może być również wina smoka że dziurka jest za mała ,co za tym idzie wolno leci mleko i maluch się denerwuje.