Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1sekunda

NATALIA LESZCZ-o co wam chodzi...

Polecane posty

ładna ale wyjatkowo niesympatycznie sukowato wyglada o spiewie nie am co gadac, bo ona tego nie potrafi wogole.

Gość eeeeee tam pierdolicie glupoty

Gość zazdrościcie jej tylko

Nie zazdroszczę, bo tak to i ja bym zaśpiewała, ale się na scenę przed tysiące osób nie pcham za wszelką cenę. Jakby śpiewała lepiej, to wtedy może bym jej zazdrościła.

Gość gasddgag
a moim zdaniem ma ładny głos i kropka:D

Gość duża ryba
spodziewałam się dramatu, ale ja chyba też jestem głucha, bo dla mnie śpiewa normalnie. przeciętnie bo przeciętnie i nic w tym szczególnego, ale żadnego fałszu na miarę mandaryny nie wyłapałam :o

Gość frontline
szkoda tylko, ze gdyby nie ojciec ktory jest milionerem na 100% nie zaistanialaby w mediach. Przeciez za wszystko zaplacil jej tatus.

No do Mandaryny to jej brakuje, ale trochę fałszowania tam niestety było... I sam głos też zupełnie przeciętny. Niby się uczyła śpiewać, a jakoś tego nie słychać...

Gość ozesz
no to posluchaj sobie raz jeszcze tego intro... daj spokoj, nieczysto jak szlag! ktos kto ma tyle kasy powinie choc przed takim wystepem wziac pare lekcji spiewu.. zenada. nic dziwnego ze ci sie podoba, pewnie jestes muzyczny laik.. zal.

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
Nie no spiewa przeciętnie ale porównywanie jej do Mandaryny jest przegięciem:o Moim zdaniem nikt nie jest w stanie przebić Mandarynę chodzi mi oczywiście o Sopot i śpiewających tam:P Bo ja pod prysznicem to tez niezłe koncerty daje:P