Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu tak on mi nie

Klasyczne pytanie...

Polecane posty

chyba właśnie niekoniecznie, bo ta cała tunika z koronki jest ściągana, zostaje wtedy sama suknia na ramiączkach... Jak myślicie, czy jeśli sukienka jest ecru, to po kilku latach (to jest sukienka sprzed kilku lat) będzie miała nadal kolor ecru, a nie żółty?

Gość wiolkaK
no jasne ,że tak jesli jest dobrze przechowywana to napewno nic sie z nia nie stało.Tak mysle:).

up:)

Gość Patilll
sukienka całkiem ładna, cena też ok. Myslę że na takim kolorze nie bedzie nic widać z biała byłoby gorzej....

:) Wydaje mi się, że ta suknia ma tak klasyczny krój, że nie będzie absolutnie widać, czy to model "ze sklepu", czy sprzed paru sezonów. Jak myślicie?

mnie tez sie podoba, choc nie lubie koronek. prosta, klasyczna ale elegancka i bez watpienia slubna :)

Gość pati_ll
ogladałam wiele sukni i przyznam ze nie poznałabym że to model sprzed kilku lat bo teraz sa podobne. Ładna i klasyczna,

No ba :P Ja taką miałam :D 4 lata temu i już wtedy była odkupiona sprzed paru sezonów, ale musiała być ta i tylko ta;) wtedy w ogóle nie było wyboru,same gorsety i bezowe doły. Teraz takich sukni jest więcej, ale widzę, że nadal się podoba:) miło :classic_cool:

dla atrakcyjnej dziewczyny - nie (po co sie zakrywać jak ma się co pokazać, nie mam namysli oczywiście neglizu tylko ramiona, dekolt) jak dziewczę niezbyt urodziwe idealna - wszystko zakryje, łącznie z syfami na dekolcie

:D Ta koronka u góry w lecie przydaje się tylko jako ozdoba do kościoła, (ja np. nie trawię organicznie bolerek), później lepiej ją zdjąć. Jest leciutka jak pajęczyna, to koronka bardzo dobrej jakości, nie \"drapie\" (za co generalnie nienawidzę koronek). Tylko uwaga - trzeba mieć bardzo ładną skórą na plecach, żadnych syfków właśnie, bo ona z tyłu jest bardzo, bardzo wycięta. Po zdjęciu koronki plecy są najbardziej odkrytą częścią.