Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginotaur

Zdradzam ją z jej siostrą

Polecane posty

Gość ginotaur

Moja żona to faktastyczna kobieta - piękna, dobra, uczynna, jest dobrą mamą, kucharką itd.... Niestety w łóżku jest nie tak różowo. Seks uprawia rzadko, nie godzi się na moje pomysły. Jej siostra to zupełne przeciwieństwo - przeciwna stałym związkom, pewna siebie, energiczna, chodzący sex. Tak się stało że kiedyś, po pewnej imprezie gdy siostra zony została u nas na noc - przespaliśmy się ze sobą (żona spała w drugim pokoju). Do tej pory nie skończyliśmy romansu. Spotykamy się często i uprawiamy sex. Robimy to w różnych miejscach i czasami naprawdę bardzo ryzykujemy, ale nas to podnieca. Nie umiem z tego zrezygnować,. ale jednoczesnie czuję wyrzuty sumienia względem żony, przy tym jednak czując że gdyby była lepszą kochanką to nigdy bym jej nie zdradził, więc ona też się do tego przyczyniła. Nie zamierzam mówić o tym romansie żonie, ona się zupelnie nic nie spodziewa, jestem świetnym mężem, ojcem, postrzegany jako porzadny, wierny, dobry człowiek. Czy kltoś byl w podobnej sytuacji?

Gość ejbisi
Nudy 0/0

Gość kwasss
o! bardzo ciekawe. Uważaj, żeby nie urodziło się w rodzinie jakieś dziecko z dwiema głowami:). A żonie wspolczuje siostry- ja mam dwie, przy czym jestem chodzącym seksem, ale nigdy przenigdy nie przespałabym się z facetem siostry. Chodzbym nie wiem w jakiej rui była.

Gość nawet jesli to prowokacja
to i tak skonczony z Ciebie idiota skoro szukasz winy w zonie - kazdy moze miec problemy lozkowe ale je rozwiazuje ...o takich rzeczach sie rozmawia a nie sypia z siostra ukochanej :)... gratuluje fantazji i polotu :)...

Gość czy ty myslisz
już tu były takie co z ojczymem sypiały siostra żony - eee na nikim nie zrobisz tu wrażenia:O

Gość wiesz cooooo
w przypadku faceta już nic mnie nie zdziwi :O natomiast współczuję żonie takiej siostry :O:O:O

Gość ungabunga banana
a ja wiem o kogo chodzi, znam twoją żonke, ona potajemnie to robi z twoim starym i dokładnie wczoraj to samo pisała, ze nie może przestać i że ty sie nigdy nie dowiesz:D

Gość dsgsdg
ja jestem w podobnej sytuacji...Jestem kobietą i podobnie jak u Ciebie...zradzam faceta z jego bratem...Ciężko to skończyć....

Gość SYL...
JESTEŚ OJCEM CZY CÓRKĄ ?

Gość hshshshsh
Nie wierze ,że są takie bydlaki jak Ty, to musi być prowo!! Jeśli to prawda facet, to narzygaj sobie na lustro, bo jesteś żywym gównem i nic nie wartym śmieciem, no może wartym tylko tego żeby się na Cioebie wysrać i wyrzygać. A wiesz co jest najgorsze?! Ze Ty jesteś tak głupi,że nawet nmie zdajesz sobie sprawy, że już to diametralnie zjebałeś i nic tu nie uratujesz, a to,że kochasz żonę nie ma tu żadnego znaczenia, nie dla niej, bo jak ona sie dowie, a dowie się! To w dupie będzie miałą Twoją miłość, ona będzie znaczyła tyle co gówno na trawie. Już po ptokach stary.

Gość speedziara
Po prostu jestescie zle dobrani pod tym wzgledem, ona luli cos innego,ty cos innego... jak sie bierze slub, to z osoba ktora jest idealna pod kazdym wzgledem i ktora sie kocha!a jak sie kocha to sie nie zdradzi :/.moze nie masz bajery, nie potrafisz podejsc kobiety, moze twoja gra wstepna jej nie odpowiada, bo to jest najwazniejsze,gra wstepna jak kobieta jest mega rozgrzana zrobi wszystko! mozna np.zrobic wieczor z alkoholem, alkohol 'otwiera' kobiety :) a nie od razu zdradzac, bo moze to nie jej wina.jak mozna tak krzywdzic ukochana osobe?! chcialbys zeby ona miala kogos na boku?co bys zrobil!

Współczuję kobiecie męża i siostry Jak się ma problemy w łóżku to się je omawia z żona a nie szuka pocieszenia u szwagierki Niezłe z was numery Smiecie i tyle Jak się zona dowie ze i mąż i siostra takie coś jej zrobili to chyba się zabije

A może to ty jestes kompletna porażką w łóżku?Nie potrafisz pobudzić i zachęcić żony>?Może to wyrafinowana i złożona kobieta a nie zwykły kurwiszon jak jej siostra ze wystarczy by osobnik spodnie miał i jazda z koksem?