Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się tragicznie

Czuję się tragicznie!

Polecane posty

Czymś się musiałam zatruć, chociaż wczoraj nic szczególnego nie jadłam ani nie piłam, dzisiaj siedzę w pracy jak na skazaniu. Mdli mnie cały czas, mam temp, wszystko mnie boli i mam straszną biegunkę, niby szefowa powiedziała, żebym do domu leciała, ale ja postanowiłam jeszcze chwilę poczekać, wzięłam krople miętowe, bo brzuch mnie boli i miętę piję, zobaczymy :( Czyżby to grypa żołądkowa?

Gość miaaaa...23
To chyba będzie niestaty grypa żołądkowa :( Współczuję Ci bardzo, bo sama przez cały poprzedni tydzień cierpiałam przez tą chorobę :( Lepiej leć od razu do lekarza i do domu, bo w pracy się wykończysz.

Gość miaaaa...23
Aha ... mi lekarka powiedziała żeby absolutnie nie pić nic miętowego bo to tylko nasili mdłości ...

Chyba tak zrobię, bo to nie ma sensu, siedzenie tutaj :(

miaaaa...23, o masz! a ja już drugą mieę piję i rzeczywiście jest jeszcze gorzej niż rano 😭 dzięki za radę.

Gość miaaaa...23
Może to nie brzmi zbyt mądrze, ale na mdłości pomaga coca-cola (wiem z autopsji) ... tylko należy ją pić małymi łyczkami, bo jak napijesz się za dużo na raz to skutek będzie odwrotny. Mi lekarka zaleciła właśnie picie coli lub czarnej herbaty, a dietka to suchary, słone paluszki, banany i chrupki kukurydziane. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Gość mimbla100
Pewnie już jesteś zdrowa, ale na przyszłość polecam artykuł na temat grypy żołądkowej:http://www.doz.pl/tagi/t1350-grypa_zoladkowa. Tytuł artykułu \" Ból brzucha przykry towarzysz...\" Warto sobie czasem \"pogooglać\" :) ale zawsze warto skonsultować grypowe objawy z lekarzem, bo następstwa nieleczonej grypy mogą byc bardzo poważne. Życzę zdrowia i trzymajcie się z dala od grypy ;)