Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domotto

Masz pytanie dotyczące faceta i chcesz szczerej odpowiedzi?

Polecane posty

Gość Domotto

Chcesz wiedzieć cos na temat facetów, masz problem? Jestem facetem i chwilowo nudzi mi się w pracy, więc możesz pytać. Moje odpowiedzi będą szczere i jeśli Ci się nie spodobają to wyłącznie Twój problem, dysktuować o tym nie mam zamiaru.

Gość Domotto
Złośliwa - kłamie. Nie pociągasz go.

Gość szpec
jesli ma kobiete to mowi tak dlatego ze nie chce jej zdradzic a ty jestes super kasek i nie oprze ci sie Albo gada tak zeby ci sprawic przyjemnosc a mysli ze jestes okropna i nie chce miec z toba nic wspolnego tylko nie chce cie urazic

Gość no a co jesli facet
ktory twierdzi ze nie ma nikogo na boku, ponoc nie jest gejem itp nie chce sypiac z wlasna babeczka? o, prosze to jest pytanie!

Gość co to znaczy jeśli facet
mówi - i okazuje, że kocha, ale twierdzi jednocześnie, że nie powinien być z kobietą, bo nie wie czy kiedyś jej nie zrani? (są razem już parę lat)

Gość heheheheheheeeee
a kiedy nie daje spokoju rok po rozstaniu chcac wrocic ale wiazac sie nie chce- wez to zrozum?????

Gość Domotto
no a co jesli facet - prawdopodobnie dlatego że ona go nie pociąga, roztyła się, zaniedbała, nie wygląda już jak kiedyś czy co tam jeszcze. Ewentualnie kłamie z tym że nie ma nikogo na boku. ale nawet wtedy, gdyby jego babka wciąż była niezła, i tak by z nią sypiał. co to znaczy jeśli facet - u faceta zawsze ważniejsze są czyny niż słowa. Więc jeśli mówi że kocha, a jednocześnie nie stara się, nie zależy mu na częstych spotkaniach, nie "lata" za babką, to kłamie o tej miłości. A jeśli mówi że boi się że zrani (co to za głupawy tekst? gejowski strasznie), ale szaleje za kobietą i pokazuje to, to znaczy że mu zalezy. heheheheheheeeee - nie rozumiem zdania "chce wrócić ale nie chce się wiązać"? Ma schizofrenię?

Gość Domotto
polaola - gratuluję facetowi skoro tyle może :D Złośliwa w garsonce 30 >> dzowni żeby mówić "trzymaj się z daleka" czy jak?

Gość dama trefl
Czy są faceci, dla których naprawdę nie ma potrzeby codziennych rozmów telefonicznych gdy nie widzą się ze swoją kobieta, czy też jest to oznaka, że im na niej tak naprawdę nie zależy?

Gość Domotto
dama trefl - no są. Facet jak kocha to niekoniecznie chce paplać godzinami, chce dotykac, patrzeć, uprawiać seks, przebywać z nią. Gorzej jakby nie chciał się spotykać.

"polaola - gratuluję facetowi skoro tyle może " A gdzie ja napisałam o jakimś facecie, który tyle może? :) powtarzam zasłyszane opinie, że mężczyźni tyle mniej więcej razy na dzień myślą o seksie

Gość beeee
a jesli facet zachowuje sie jakby mnie kochal od lat (zawsze jest przy mnie i patrzy na mnie jakby mi slonce z dupy swiecilo) ale niegdy nie probowal nawet mnie pocalowac, to znaczy ze go nie krece?

Gość DZIWNY UKŁAD
A jak facet zdradził po 20+ latach małżeństwa, planował nowe życie z kochanką, ale jak dostał separację to postanowił zostać bo jak mówił kocha tylko żonę - dlatego separacja a nie rozwód- to się nie chce wyprowadzić z kochanką ponoć zerwał a żonie teraz mówi że nie wie czy ją kocha bo chyba już nie kocha i zachowuje się jakby nic się stało ale nawet nie przytuli?

Gość Ujarana
No a wytłumacz mi w takim razie taką sytuację: Facet ma świetną partnerkę, oddaną mu całkowicie, dogadują się świetnie, życie erotyczne jest boskie, znajomi mu jej zazdroszczą, a on mimo to ma kogoś na boku. Z nią juz nie jest mu tak dobrze ale mimo to i tak się z nią zadaje, nie zmieniając tym samym nastawienia i uczuć do stałej partnerki. Nie rozumiem tego kompletnie.

Gość heheheheheheeeee
No wlasnie ja tez nie rozumiem :-) odeszlam a ten dalej meczy po tylu miesiacach ale ze nie jest sam-wiazac sie nie moze, za co kretyn ;-)

Gość dama trefl
Domotto-dzięki.No ale jak mieszkają chwilowo daleko i widują się co 2 tygodnie.W czasie spotkan on zachowuje się jak zakochany, a pomiędzy dzwoni, ale tak powiedzmy co drugi dzień.

Gość lolek.12
A co jeśli twój były eks patrzył sie na ciebie z nie usmiechnieta mina która nie wiadomo jak odczytac.. :? odpowiedz o co mu chodziło ? Byłam dzis łądnie ubrana i szczerze ze mnie jest laska.. wiec.? mow. skoros madry taki

Gość Ujarana
Chodzi mi o to, że dlaczego szuka innej skoro ma świetną ukochaną na własność.

Gość Domotto
polaola - masz rację, przeczytałem "CO myslisz o seksie co 6 min" Co 6 min? Sądzę że częściej

jeden facet skacze ze spadochronem, inny nurkuje, a jeszcze inny zalicza dupy....

Gość Paula 23
facet odzywa sie pierwszy i pisze ze chce z e mna byc a teraz milczy dluuugo a ja sie pierwsza nie odezwe ,odwidzialo sie mu czy co?

Gość Domotto
beeee - albo nie kręcisz, albo jest gejem, albo męską pizdą. W każdym z tych przypadków masz przejebane.

Gość dobra to teraz
najważniejsze pytanie pojawiające sie na kafe: - czy każdy facet zdradzi? :classic_cool:

Gość Domotto
DZIWNY UKŁAD - po separacji mówił że kocha żonę, a teraz nagle mówi że nie kocha? Sądzę że kochanka go kopnęła w dupę, ale on ten fakt skrzętnie ukrywa.

Gość beeee
gejem nie jest, pol miasta przelecial, czyli go nie krece. to mam przejebane... chcialam sie tylko upewnic :) dzieki.