Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domotto

Masz pytanie dotyczące faceta i chcesz szczerej odpowiedzi?

Polecane posty

Gość plum2
czy facet moze gadac ot tak poprostu ze : "jakbym sie z toba ozenił to bym miał dobrze ",ale tak naprawde to nie mysli wcale o zadnym slubie ? to po co tak mowi ? a moze jednak myslal o tym tylko pozniej zmienił zdanie

Gość pinki222222
to ja bym chciala wiedziec jezeli facat byl zemna ponad 2lata z przerwami i znowu zerwal i juz ma inna czy faceci tez mysla o bylych tzn czytez czasem on jeszcze mysli teskni i cos czuje do mnie czy jak to jest z facetami

Gość beeee
ale daj spokoj dziewczyno, szczesciara z Ciebie :D na co komu milosc bez bzykania beeeeeeeeeeeeeee , chlip

Gość Domotto
truskawkowa ja >> chce Cię bzyknąć. gfgf >> no że podobasz to chyba logiczne, skoro pisze do Ciebie po tym jak widział zdjęcia. Jasne że utrzymuj kontakt, ale intencji faceta nie jestem w stanie przejrzeć, może ma całkiem dobre. Mógłbym napisać że chce Cię tylko przelecieć, ale nie mogę być tego pewny :P DZIWNY UKŁAD - mam dziwne wrażenie że chcesz abym Ci napisał że wszystko się ułoży, ze Cię kocha, że się stara, że wolał Ciebie niż kochankę. Ale nie mogę Ci tego napisać. Nie wydaje mi się żeby Cię kochal. Tym dawaniem kasy i wyjsciem na spacery moze po prostu próbuje załagodzić sytuacje w domu, ale na powtórną miłość nie masz co liczyć skoro się wscieka o te pytania. monamona - ale jaka szybkość działania? To że umawia się na częste spotkania? Nie ma w tym nic dziwnego jeśli mu się podobasz.

tekst mi powiedział na imprezie a potem dzwoni codziennie po 3 razy;O a jak jest z nienawiścią u facetów...taka potrzeba mszczenia sie na kobiecie. Przecież dla mnie logiczne jest ze jak kogos mam gdzieś to nie interesuje mnie co ta osoba robi czy jest z kimś itd. Co powoduje chęć zemsty na kobiecie?

Gość beeee
Domotto, ale jak go nie krece, to czemu on sie ciagle kreci przy mnie. i dzwoni i pisze codziennie, rano i wieczorem? i prezenty z podrozy przywozi sluzbowych. i opikuje sie jak zle? i tak od 5 lat z okladem bedzie. no czemu pytam sie? i teraz serio sie pytam.

Gość Domotto
plum2 - skąd wiesz że nie mysli? Powiedział wprost że nie ożeni się z Tobą? pinki222222 - tak, myślą. Jeśli naprawdę kochali to myślą znacznie dłużej niż kobiety o byłych. Ale w Twoim przypadku raczej o Tobie nie myśli. Jesli facet kocha to nie urywa związku, a piszesz że u Was robił to notorycznie. Złośliwa w garsonce 30 - skoro na imprezie to mogłaś go akurat wtedy czymś wkurwić. Ale suma sumarum - nadal nic nie zrobiliscie, nie jestescie razem itd? "a jak jest z nienawiścią u facetów...taka potrzeba mszczenia sie na kobiecie." Nie wydaje mi się żeby akurat mężczyzni mścili się na kobietach. Kobiety mszczą się także na mężczyznach. To nie jest zależne od płci, tylko od cech charakteru.

Gość pinki222222
czyli Twoim zdaniem on juz wogole nie mysli ani nie teskni itp nie wspomina tylko to chce wiedziec moze wtedy sobie go odpuszcze juz na dobre aha a co zrobic i co sadzic jakby znowu za jakis czas chcial wrocic

Gość Domotto
beeee - no to nie wiem. Może tak bardzo jest zakochany że aż się boi, ale to już kwalifikuje się pod jakieś zaburzenie emocjonalne i tak straszliwie Cię szanuje ( :D ) że nie chce seksu, ale w międzyczasie puka inne panny. :P Nie rozumiem dlaczego zadajecie się z takimi popaprańcami.

No to jestem ciekawa co o mojej sytuacji napiszesz :D Facet rzucił mnie (2 raz zresztą).Wiedział,że jeśli tym razem mimo wcześniejszych obietnic zawiedzie to zrobię wszystko by całkowicie zerwać z nim kontakt. I co robi? Jak gdyby nigdy nic do mnie pisze! Pyta co u mnie słychać,szantażem próbuje mnie zmuszać do opisywania,wreszcie twierdzi,że widać wcale go nie kochałam skoro tak go teraz traktuję. I co Ty na to? O co mu chodzi? Czego chce?

Gość DZIWNY UKŁAD
Dzięki. też myślę podświadomie, chociaż masz rację że chciałby człowiek usłyszeć coś innego. To powiedz co ma zrobić żona żeby się wyprowadził i ona nie sfiksowała? Przecież tak razem nie można żyć!!! Jak się ma zachowywać :-D

Gość Domotto
Wyjaśnijmy sobie jedną kwestię związaną z tym szacunkiem. Facet - jeśli kocha (czyli pragnie, pożąda chce być blisko) - to CHCE SEKSU! Nie wiem skąd głupie idee że: jeśli kocha i szanuje to nie chce seksu. :O:O

Gość beeee
Domotto, ale ja chce jego a nie szacunku ;) i taki z Ciebie pozytek, ze na koncu nic nie wiesz...:D a dlaczego Wy pukacie ostatmnie suki a potem placzecie, ze lecialy tylko na kase i wyglad? tak jest ten swiat urzadzony ;)

Donmotto-jesteś świetny.Podoba mi się ten twój pomysł. A powiedz mi,jak to zrobić, by facet, któremu naprawdę zalezy kupił pierścionek zaręczynowy?

Gość zajrzyj i tuuu
okey, wiec na co pierw zwracacie uage jak spotykacie dziewczyne, kobiete na ulicy...

Gość beeee
no ja wlasnie sie pytam, dlaczego jesli kocha, nic nie robi. bo tego ze kocha jestem grantowo pewna. licza sie czyny, jak pisales, o ten moj jest czynny caly czas :) tylko nie do konca tak jak bym chciala :P jak sie kogos kocha to chce sie byc blisko, nie wiem sakd ta teza o szacunku, bo nie moja przecież :)

a ja mam pytanie ktore mi przyszlo na mysl po przeczytaniu jednego topiku.. mianowicie: czy jesli facet jest przy porodzie z zona i widzi wszystko" to potem nie ma obrzydzenia do niej? czy nadal go pociaga sexualnie?

Gość Domotto
pinki222222 - nie tęskni. "a co zrobic i co sadzic jakby znowu za jakis czas chcial wrocic" Cokolwiek napiszę to i tak zrobisz swoje. I co, chcesz tak żyć? Niepewnie czy znów nie ucieknie? Taki związek to nie jest związek. Ludzie nie rozstają się ze sobą raz w miesiącu po byle kłótni. kokosowy cynamon - to jest całkiem proste. Skoro raz go przyjęłaś z powrotem to on wie że Twoje słowa - że jeśli znów zawiedzie to urywasz kontakt - są laniem wody. On wie że znów go przyjmiesz. I ma rację, prawda? Jeśli w ogole cokolwiek odpisujesz (nawet negatywnie) to już jest znak że wrócisz.

aaa co do Twojego pytania--nadal nic nie zrobiliscie, nie jestescie razem itd? Nie bedziemy razem bo skoro mi powiedział ze mam sie trzymac z daleka,to teraz juz Mu nic nie pomoże, bo jak facet mówi nie to ja to rozumiem jako nie.... papapapapapapa

Gość plum2
ostatnio to stwierdził ze jest dla mnie za stary i ze pewno ja znajde sobie za niedługo kogos mlodzego a roznica miedzy nami to 9 lat i według mnie to nie jest znowu tak duzo ja mam 26 a on 35

Gość okokici
co u was?

Hmm,ale czy Ty uważasz,że on chce wrócić? Nie wydaje mi się. Jakby chciał ze mna być to by mnie nie rzucił-proste :o Wie co czuję i wie,że ten kontakt mnie rani,nie pozwala zapomnieć.Chce patrzeć na moje cierpienie? Chce sobie zostawić otwartą furtkę na wypadek gdyby nie wyrwał jakiejś nowej laski?

Gość pinki222222
Domotto hehehe dzieki sama prawda co pisales i zapamietam te slowa moze wkoncu cos do mnie dotrze buziammm

Gość DZIWNY UKŁAD
Chyba skończył. Ale powiedzcie czy ten facet nie może się mylić:-)

Gość Domotto
Tak, wtedy musialem wracać do pracy. "a dlaczego Wy pukacie ostatmnie suki a potem placzecie, ze lecialy tylko na kase i wyglad? " Ja nie płaczę. :P "A powiedz mi,jak to zrobić, by facet, któremu naprawdę zalezy kupił pierścionek zaręczynowy?" Czekać. Ewentualnie wyciągać go do jubilera i delikatnie napomykać jakie pierścionki Ci się podobają, opowiadać o zaręczonych koleżankach, ale wtedy jest duża szansa że się spłoszy. :P "na co pierw zwracacie uage jak spotykacie dziewczyne, kobiete na ulicy..." Ogólnie, na proporcje, wszystko musi współgrać. Nie patrzymy tak jak kobiety na oczy, na nos, na zęby, na tyłek. Patrzymy ogolnie. "czy jesli facet jest przy porodzie z zona i widzi wszystko" to potem nie ma obrzydzenia do niej? czy nadal go pociaga sexualnie?" Zależy od faceta. Ale chyba lepiej żeby stał od strony głowy. :D

Mąż po kilku miesiącach od ślubu wygląda jakby przestało mu zależeć. Nie komplementuje, nie komentuje zmiany fryzury, nigdzie nie zabiera. Sex jest taki jak zawsze. Nie kocha już czy tylko poczuł, że posiada i nie musi się starać ?

Gość Domotto
Nie znaczy że nie kocha. Zdobył i nie musi się starać. Pewnie gdybyś go zaytała dlaczego tak jest, to powiedziałby że nie może być wciąż tak jak na początku.