Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze Wam radzę ...

Kobiety, jako facet radzę Wam, byście przed seksem z facetem zszywały błony!

Polecane posty

Oczywiście chodzi o takiego faceta, z którym liczycie na coś więcej - stały związek, ślub, dziecko itd. Jest bowiem rzeczą oczywistą, że żaden facet nie zechce kobiety używanej na żonę, a jeśli nawet taką weźmie, to w głębi duszy będzie marzył o dziewicy - i gdy w końcu pozna jakąś dziewicę, to zostawi używaną bez najmniejszego żalu. Nigdy zatem nie przyznawajcie się do "poprzedników seksualnych". Wyszalejcie się, a gdy zapragniecie stabilizacji - zszyjcie chirurgicznie błonę i jako dziewice zacznijcie poszukiwania stałego partnera. To dla Was jedyna szansa. Jeśli nie stać Was na operację, pozostaje Wam tylko oral i/lub anal, ewentualnie poszukiwanie partnera drugiej kategorii jako nie-dziewica. To tyle 🖐️

Gość Paula 23
moj pierwszy facet z ktorym stracilam dziewictwo chce do mnie wrocic chociaz jestem teraz z kims innym ,uwazasz ze to cos dla niego znaczy ze byl moim pierwszym/pomimo ze mam innego teraz?

Gość brunecia17***
mimo ze jestem dziewczyna zgadzam sie z tym calkowicie;]bo sama oczekuje od mojego "kiedys przyszlego faceta(meza)"zeby byl prawiczkiem:Dbo skoro on jest moim pierwszym tro oczekuje tego samego:)no chyab ze mnie oklamie no to trudno:)aleee chyba jzu wole zeby mnie oklamal w tej sprawie:)bo nieznioslaabym faktu ze byl w innej:)zalerzy to od charakteru czlowiekaaa;]aleee mi sie nie miesci w glowie ze mogloby byc inaczej:D

Gość tere-fere
Eee tam, mój facet miał tyle dziewic, że mu się znudziło, i był zawiedziony troche, że też nią jestem :D

Możecie mi nie wierzyć, ale taka jest prawda. Nikt Wam tego w oczy nie powie - bo to temat tabu; tak samo nie mówi się np. o tym, że Jan Paweł II nie jest dla kogoś autorytetem, czy że jest się homoseksualistą. Ale wystarczy, że poczytacie tematy (bardzo liczne!), a zobaczycie jaka jest prawda. Tu nie musimy kłamać, bo jesteśmy anonimowi. Facet, który związał się z nie-dziewicą, zawsze będzie się czuł jak swego rodzaju przegraniec, mający za żonę dziewczynę gorszego gatunku... Wiecie, to taki jakby mezalians.

Gość ungabunga banana
no racja kolego, ja se na przykład zszywam po każdym stosunku:D mam w tym taką wprawę, że umiem to zrobić już bez wziernika i po omacku, kilka szwów i wyruszam na łowy jako nówka dziewica jeee:P

Gość Każdy chce mieć dziewicę
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość brunecia17*** do Paula 23
paula oczywiscie zeeee Takkkk:)sa mezczyzni ktorych to ze sa pierwszymi dla dziewczyny bardzooo przywiazuje!!oczywiscie nie amm na mysli jakiegos napalonego niewyrzytego samca dla ktorego liczy sie tylko przyjemnosc:)widocznie bardzo duzo dla niego znaczylas...i pewnei znaczysz dalej....pozatym mimo tego ze jeszcze sie nie kochalalam wydaje mi sieee zee chyba zawsze pierwszy raz pozostaje w pamieci i osoba zktora sie to robilo:)pozdrawiam

Gość ungabunga banana
oczywiście mój patent nie dotyczy tylko dziewictwa waginalnego, ale również analnego i oralnego heh:)

Pewnie że każdy! Oczywiście wiemy, że jakieś 95% procent tych "dziewic" to będą te "zszywane", ale to chociaż daje nam nadzieję, że jesteśmy z prawdziwą dziewicą! Tymczasem nie-dziewica już na pewno komuś dała, a więc nawet nie możemy się łudzić, że jest czysta :-O

ungabubga coś tam - :D ale mnie rozwaliłaś, dobre:D powiedz jak preparujesz to dziewictwo analne bo jestem ciekawa:D a ty brunecia ładnie pierdolisz, pierwszego razu się po wielu latach już najczęściej nie pamięta, zresztą zacznij działać bo teoretyzyjesz, a jakby co to zastosuj później metode ungabunga - no ta to jest dobra hahaha:P

Gość Paula 23
brunecia tylko ze z nas dwojga to tylko ja bylam dziewica

Gość ungabunga banana
skwara nie powiem ci bo to mój sekretny patent:P sory

Gość fatality
czy tu jeden potłuczony cały czas pisze to samo?... moja siostra wyszlaza swojego pierwszego chlopaka, ktory szybko zaczął ją zdradzac bo chciał zobaczyc jak to jest z innymi. kuzynka wyszła za mąż jako dziewica, on był doświadczony, rychło ona zaczęła jego zdradzac bo chciała zobaczyc jak to jest z innymi. ja nie bylam dziewicą i wyszłam za mąż za faceta z doswiadczeniem. i tylko nasze małżeństwo trwa w szczęściu i bez zdrad. natchniona tematem zadzwoniłam zapytac co on o tym mysli - powiedział że tylko zakompleksiony facet upiera sie przy dziewicach, normalny zwraca uwagę na ważniejsze rzeczy...

nie bulwersujcie sie tak, przecież to kolejna prowokacja jakiegoś oszołoma;) ungabunga dawaj, to ci sprzedam patencik mojego kumpla na wybielanie odbytu, rewela:P

Gość Paula 23
to dlaczego on najpierw sie odzywa ,spotykamy sie pozniej o mnie zapomina a po jakims dluuugim czasie znowu siie do mnie odzywa tak juz bylo kilka razy,on jest w polsce j a za granica

Gość ungabunga banana
a co to wybielanie?! skwara ok ale na e-maila ci wysle instrukcje:P

"tylko zakompleksiony facet upiera sie przy dziewicach, normalny zwraca uwagę na ważniejsze rzeczy..." - A co miał powiedzieć? Znajdzie sobie dziewicę to Cię zostawi, zobaczysz...

Gość zabijam topiki
prawiczek ktory WYMAGA dziewictwa jest takim samym zerem jak kazdy inny facet ktory wymaga czegokolwiek. frustracie 🖐️

"prawiczek ktory WYMAGA dziewictwa jest takim samym zerem jak kazdy inny facet ktory wymaga czegokolwiek" - No proszę... czyli Ty np. wierności od faceta też nie wymagasz? Bo w końcu jak czegokolwiek, to czegokolwiek... :P

hehe, Energiczna Trzydziestolatka załamała się, bo uświadomiłem jej, iż przegrała życie mając broszurę bardziej rozjechaną niż tunel pod kanałem La Manche :D

Gość fatality
miał okazję i tego nie zrobił mimo że dziewczyna ostro probowala, więc nie sądzę :) nie mówiąc o tym że dla mnie właśnie zostawił dziewicę, która chciała dotrwać do ślubu. szkoda ze poza dziewictwem nic w sobie wartościowego nie miała...

Gość agnesa1983
Najważniejsze to znaleźć odpowiednią osobę z która będzie nam porostu dobrze zarówno w życiu codziennym jak i w łóżku.Jeśli dwoje ludzi się naprawdę dobrze dobierze to wszystko inne nie będzie miało dla żadnej ze stron najmniejszego znaczenia znaczenia(chodzi mi oczywiście o ich wcześniejsze doświadczenia z innymi partnerami).