Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgf

Jestem tak chuda

Polecane posty

Gość gfgf

Mam 160, ważę 39 kg i jest mi z tym tak źle :( Strasznie chciałabym przybrać ciała, ale nie mogę. Oczywiście byłam u lekarza, gdy w szkole stwierdzono niedowagę ale po różnych badaniach wyszło, że po prostu taka jestem. Moi najbliżsi przkeonują mnie, że nie wyglądam źle ale wiadomo, to rodzina to tak mówią. Nie potrafię tego zaakceptować, mam przez to ogromne kompleksy. Całe lato przechodziłam w długich spodniach i bluzkach z długim rękawem. Nie mogę doczekać się zimy.

Gość a ja bym chciała taka być
i mieć prześwit między nogami 😭

Gość dftgr
a próbowałaś więcej jesc?

Gość ona 2005
mam tak samo. waze 47 przy 168. nienawidze siebie

Gość ona 2005
ja jem jak szalona. sniadanie obiad kolacja lody czekolada fast foody! to nic nie daje. jestem szkieletem.

Gość gfgf
Dzisiaj jak jechałam autobusem w spódnicy (miałam na sobie spódnicę pierwzy raz od dobrych kilku lat), i za każdym razem jak ktoś spoglądał na moje nogi to byłam pewna, że myśli "anoreksja" :/ Zaczynam popadać w paranoję.

Gość gfgf
Ja przez pewien okres żarłam fast foodów ile wlezie, ale potem gdzieś usłyszałam, że tłuste jedzenie to nie wszystko, że ważna jest dieta.. Sama nie wiem.

Gość dobra dara.
Przebadajcie se tarczycę pod katem nadczynności. 🖐️

Gość kasia2020
Z chcęcią oddałabym ci z 15 kg ;-) Ale cóż... Może zacznij więcej jeść kalorycznych potrwaw, dań, skoro to nie jest choroba ?

Gość ona 2005
z moja tarczyca wszystko ok. robiłam możliwe wszystkie badania pod tym kątem:o

Gość może kup sobie gainera
To niby jest dla facetów, ale na dziewczyny też powinno zadziałać. Napisz o tym na forum sfd, tam Ci powinni pomóc. 39 kg jako normalna waga to dość dziwna sprawa, współczuję. Znam dziewczynę o podobnych "parametrach", je sporo, ale za jej plecami lecą komentarze typu "Oświęcim" itp... Już chyba lepiej być grubym :-O

Gość może kup sobie gainera
Acha, i nie noś spódnic! W żadnym wypadku... Sorry, ale nogi, w których najgrubszym punktem są stawy kolanowe nie wyglądają dobrze w spódnicy. Noś spodnie, za to eksponuj brzuszek (zakładam, że jest idealnie płaski, jak u wspomnianej kumpeli) :)

Gość co ma powedziec moja kolezanka
ktora przy wzrosice 178 wazy 49 kg :o

Gość ona 2005
nie wiem czy lepiej byc grubym.. pewnie gdybym była gruba a nie chuda to tez bym przezywała. czasem wydaje mi sie ze latwiej jest schudnac niz przytyc

a ile Ty masz lat w ogole?bo to dosyć istotne.kiedys tez byłam straaaszna chudzina ale z czasem przytyłam ot tak,a nie ze opychałam sie w fastfoodach czy coś:) teraz chyba jestem akurat:P

Gość gfgf
Zołzo, jestem przebadana na wylot :P

Gość gfgf
Bonifacjo, mam 17, ale wyglądam na mniej

Gość ona 2005
ja mam 35 tasiemca nie mam:P tez jestem przebadana na wylot

hehe ok ok :) tak tylko napisałam hehe. Moja koleżanka(nie bliska) jest taka chuda ze masakra aż mi jej żal.. A wiecie co ona robi?! jeszcze sie odchudza.. napewno ma 170cm i waży ponad 40.. to jest dopiero chore. nic nie je a mówi że jest gruba.. :O

straszna zołza---> ona ma chyba anoreksje?? skoro twierdzi ze jest grubaz?

Gość no to już jest anoreksja
jak ktoś się jeszcze odchudza przy takiej wadze...

Gość do ona 2005
ty akurat masz normalna wage

Gość ona_lat_20
Moze masz to po rodzicach, genetycznie. Na pewno masz szybka przemiane materii i wszystko spalasz, jak bylam dzieckiem to tez bylam szkieletem, teraz wcinam duzo, troche przytylam, ale dalej jestem szczupla. Dziwne, ze lekarze nie wiedza co na to poradzic, naprawde nie ma zadnej rady?? Trzymaj sie i nie przejmuj sie glupimi docinkami czy gapieniem sie ludzi. Miej to gdzies!

Gość Ellkkkaaa
Suchaj powinnaś iść do dobrego (nawet prywatnego lekarza). On powienien Ci pomóc. To nie jest normane, fast-foody nic nie dzadzą, ba nawet zaszkodzą. Musisz iść na "kaloryczną dietę". Ty wo ogóle coś jesz?? Nie masz anoreksji przypadkiem? Do innego kogoś, nienawidzene siebe nic nieda!! Musisz jeść!! Wtedy się polubisz i zaakceptujesz?? Myślisz, że twój widok zmieni nastawienie do siebie? (To nie zarzut to pytanie!)