Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustynkaAngels

Bardzo dziwna sprawa.Wejdzcie i powiedzcie mi....

Polecane posty

Gość JustynkaAngels

co to moze znaczyc i o co chodzi....jakas baba ciagle oglada mnie, mojego faceta, siostre, mame na naszej-klasie... Codziennie jak wchodze na swoj profil to widze ze mnie oglada kazdego dnia, tak samo mojego chlopaka, siostre, mame...Zadne z nas jej nie zna...Ona wogole jest z innego miasta, nikt z nas nie uczyl sie, ani nie uczy w szkolach, w ktorych sie edukowala...troche to dziwne, ze jakas obca dla nas kobieta, ktorej nie znamy, codziennie(zaznaczam ze codziennie, kazdego dnia) oglada nasze profile...Nikogo z nas nie zaprosila, nikt z nas jej nie ma w znajomych...Ja i mama nawet zastrzeglysmy w ustawieniach zeby nas nie wyswietlalo na naszej klasie dla osob, ktorycgh nie mamy w gronie znajomych...ja przed chwila wchodze na swoj profil, patrze a ta kobieta znow mnie dzis ogladala....To dziwne...Co mam o tym sadzic?

Gość krzywonosna
napisz do niej czego od was chce

Gość Vykręcona
a tata nie jeździ w delegacje?

Gość a ile ona ma lat
?

Gość czosnek wącham
w jakim wieku ta pani? to konto wygląda na prawdziwe?

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
Vykręcona :D:D:D Dobre spostrzeżenie:P

Gość JustynkaAngels
To wyjde na jakas wariatke...Co ja jej napisze?Po co nas Pani oglada? albo Czego od nas chcesz kobieto? Co ja mialabym do niej napisac...Powiem szczerze ze najpierw nie zwracalam uwagi, ale coraz bardziej mnie to irytuje...

Gość rysiu z klanu
a ja mówię, ze to ktoś kto was bardzo dobrze zna... tylko założył se lewe konto i szaleje;)

pewnie jakaś wasza znajoma, ja mam też sztuczne konto jedno żeby oglądać zdjęcie swoich znajomych tak żeby nie wiedzieli że tam wchodze do nich

Gość czosnek wącham
Ty na wariatkę? dziewczyno, to z tą kobietą coś nie tak:D

Gość bożenka z klanu
no właśnie tak do niej napisz...że widzisz że codziennie ogląda cała twoją rodzinę a się nie znacie...więc dlaczego to robi?

Gość JustynkaAngels
ma 39 lat.jest z Warszawy... Konto prawdziwe, ma ponad 150 zdjec swoich i takich czarno-bialych ze szkolnych lat...Jezeli ktos pomyslal ze to moze byc kochanka taty, to wykluczone, bo moj tata nie zyje...

to może zablokujcie wszyscy galerie wszytskie dane, komentarze, tak żeby ktoś obcy nie mógł nic zobaczyć poza imieniem i nazwiskiem, to ja zirytuje

Gość pani wladyslawa z klanu
to pewnie kochanka matki...żart :P

Gość JustynkaAngels
W profilu ma wymienione rozne szkoly...Wszystkie istnieja...To nie jest konto fikcyjne...Ponadto ma w profilu Wyższa szkole Humanistyczno-pedagogiczna...nauczycielka? ale ani nie moja, ani kogogo z mojej rodziny....

Gość JustynkaAngels
sprobuje napisac cos...A dane juz zablokowalam zeby sie nikomu nic nie wyswietlalo, nawet zeby nikt obcy nie mogle mnie i mame znalezc, a ona i tak dzis mnie ogladala...

Gość bestia nie z tej ziemi
a powiedz mi - może ktoś z rodziców wychowywał się w domu dziecka i to jest jakaś siostra, o której nie wie??

Gość JustynkaAngels
Nie, mama jest z normalnej rodziny, tata tez... Pokazalabym wam jej profil, ale nie wiem czy moge na Kafe wkleic link?

Gość JustynkaAngels
Ona w swoich znajomych nie ma nikogo z naszej rodziny, ani nikogo kogo moglibysmy znac...

Gość bestia nie z tej ziemi
bardzo mnie ta sprawa zainteresowała... zareagować jakoś musisz

Gość pani wladyslawa z klanu
dawaj link..pewnie że można :P

napisz i zapytaj wprost. inaczej się nie dowiesz. i nie wyjdziesz na wariatkę. prędzej jej się zrobi głupio;)

O O O!!! Moi twoi rodzice zostali adoptowani, a to jest ich nowo odkryta siostra! Tak jak weroniki z "na wspólnej"

zaznacz sobie to: Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil).

Gość a ja to widzę tak
a moze macie fajne zdjęcia i sobie Was ogląda? A może to jest jakas Wasza daleka krewna? Taka siódma woda po kisielu?