Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustynkaAngels

Bardzo dziwna sprawa.Wejdzcie i powiedzcie mi....

Polecane posty

Gość mucha trze trze
może w młodości wyjeżdżał na jakieś obozy czy co kolwiek podobnego i tam się poznali? po latach może go szukała, a pod tym nazwiskiem znalazła tylko Twoją mamę, Ciebie i siostrę

Gość tererenia
może miała w przeszłości romans z twoim tatą i ma z nim dzieci...?

Gość mucha trze trze
w ogóle kobieta za bardzo się wami interesuje. widać,że jest związana z wami emocjonalnie:O na psychiczną bym nie stawiała

Gość mucha trze trze
i poza tym bardzo chce to okryć:O to jakaś sprawa z przeszłości i być może Twoja mama tak na prawdę wie kto to

Gość mucha trze trze
ukryć*

Gość tererenia
albo miała romans z ojcem ale był wtedy już z twoją matką i ona zmusiła ją do aborcji i ona ma teraz do niej żal i jakąś manię na punkcie waszej rodziny

Gość JustynkaAngels
i czy to nie dziwne ze ona odpisuje wszystkim po uplywie chwili...?Chyba ze kazdy siedzi dzien i noc na naszej-klasie i sprawdza poczte itp.

Gość 384298700045
a ile to trwa? może ma baba urlop, nudzi się i siedzi w necie non stop...

Gość bleeeeeeeeeellll
a wiecie co ja mysle ... ze to nauczycielka autorki której nie lubi, i prowokuje was zeby pisac jej durne komentarze, juz widze jakas durna sie nabrala hahahahahhaa

Gość JustynkaAngels
Boze, jaka ludzie moga miec wyobraźnie...po pierwsze: pochodze z pomorza, wiec jak ona moglabybyc moja nauczycielka?, poza tym skonczylam juz szkole.

Gość niegazowana ze smakiem
napisala cos jeszcze ...dlaczego wchodzi codziennie do Ciebie i do Twojej rodziny?

Gość mentor 88
"ja i mama nawet zastrzeglysmy w ustawieniach zeby nas nie wyswietlalo na naszej klasie dla osob, ktorycgh nie mamy w gronie znajomych...ja przed chwila wchodze na swoj profil, patrze a ta kobieta znow mnie dzis ogladala....To dziwne" a ja takiej opcji nie widzę. coś kręcisz

Gość dkj kj
jest taka opcja - żby wyszukiwarka nie wyłapywała

ale wtedy i tak się zobaczy daną osobę, wystarczy że weszłaś na jej profil i już może do Ciebie wchodzić, bądź też widzi CIę u kogoś w znajomych bądź ma linka na Twój profil... niestety taka blokada nic nie daje jak już ktoś wszedł do Ciebie na profil

Nie miała baba problemow zalozyla sobie konto na NK olej to pies jej morde lizal:P

Gość no i co z nia

Gość no właśnieeeeeee

Gość JustynkaAngels
Zablokowalam ja wczoraj po tym jak napisala ze to jakies nieporozumienie i dzis nie wyswietla mi sie ze mnie ogladala.Chyba juz nie moze wejsc na moj profil.Mam i siostra tez ja zablokowaly, a do chlopaka dzis nie wchodzila...Odblokuje ja za jakis czas i zobaczymy czy dalej bedzie wchodzila...Pisala ze nigdy nie wchodzila na moj profil, wiec klamala.jak ja odblokuje i zobacze ze nadal nas oglada, to postawie sprawe jasno i napisze jej zeby nie robila z ludzi idiotow...Ale dalej mnie to meczy...

Gość Zeberek
jak zablokowałaś? a masz włączoną funkcję, że widzisz kto Cię podglądał i inni widzą Ciebie?

Gość Justynka Angels
No mam wlaczona.jak wchodzi sie na czyjs profil to w gornym lewym rogu jest taka funkcja ZABLOKUJ i wlaczylam to

Gość bombastic sam plastic
no i ?co dalej? nie próbujesz się dowiedzieć kto to?

Gość bombastic sam
no i ?co dalej? nie próbujesz się dowiedzieć kto to?

Gość stepowy tępak
pewnie rzeczywiście jakaś jej nauczycielka... Babka poblokowała teraz dostęp do swoich zdjęc i innych informacji

Pisz Dziewczyno co z tym:D Też by mnie to męczyło no i co zrobić, jak babka się wypiera, że nie oglądała:O

SPRAWA CIEKAWA; CIEKAWE ILE MACIE DLUGOW; WYGLADA NA PODCHODZY LICHWIARZA;ALBO EX KOCHANKA TWEGO TATY; WSZYSTKO MOZLIWE::jakas sympatia rodzinna, spytac ja i bedzie juz bez klopotu:-)

Gość podbijaaaammmm
wiesz już kto to?

Gość ula jula666
słuchaj,a może to jakiś błąd w serwerze nk????w sumie wątpie,żeby to było możliwe,ale nigdy nie wiadomo...jak to powiedziała nasza Pani z łaciny,kiedy poznaliśmy 4koniugację:\"od tej pory już nic nie jest jasne...\"