Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamama1

Co sie dzieje w moim brzuchu?

Polecane posty

Gość przyszłamama1

Czesc Mam takie głupie pytanie.jestem w 15 tygodniu ciazy i czuje cos w brzuchu.nie jest to ból.Jak by cos sie zaciskało i rozluzniało, przesuwało i ruszało.Uczucie jest takie dziwne.Jak przykładam reke do brzucha to tez czuje delikatnie.Nawet nie mysle ze to moga byc pierwsze ruchy.No bo tak szybko i tak wyczuwalne.Co to jest

Gość MamaNiny
a to Twoja pierwsza ciaza??? no ja czułam pierwsze ruchy z 17 tyg wiec moze to ruchy ja czułam tak troszke jak by mi sie cos z jelitami działo po kilku dniach sie zoorientowałam ze moje jelita nie sa jednak tak szalone jak moja córka :)

Gość przyszłamama1
Pierwsza:)Tylko ze to jest nizej.Zaraz nad koscia łonową

Gość MamaNiny
jest mi trudno powiedziec ja mialam takie akcje nad kosci ale to ppozniej jak mala była juz wieksza tak w 23 tyg mam nadzieje ze jakas inna mam Ci podpowie .. Ja robie tak jak cos mi sie niepodoba lub niepokoi dzwonie do lekarza i pytam :)

Gość przyszłamama1
Dzieki.Ten dziad nie dał mi numeru, kaze na patologie ciazy dzwonic jak cos. A moze któras mama jeszcze miala?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeetam
to znaczy, że najwyższy czas zmienić lekarza na innego, który nie będzie cię nigdzie odsyłał... 15 tydzień to już prawie 4 miesiąc. Możesz po prostu czyć pływanie dziecka. Za jakieś 2-3 tygodnie poczujesz wyraźniejsze ruchy. Moim zdaniem nie ma się czym martwić

Gość MamaNiny
no lekarza zmien ... ja do mojego moge zadzwonic w dzien i w nocy i nawet najglupsze pytanie zadac zawsze odpowie doradzi a na koniec zarzuci zartem :) tez mi sie wydaje ze nie masz sie czym martiwc :) "nadzieja myszki " tak sobie czytam 25 tydz plus 3 kg gratuluje Ci bo ja kurcze w 25 tyg to bylam jakies 10 kg do przodu :)

Gość przyszłamama1
dziekuje za odpowiedzi i rady aaa, skurcze to by raczej bolały prawda?

Gość MamaNiny
tak skurcze raczej bola

Gość zofia1233
idz do lekarza może

Gość urodzisz chłopca
ja poczułam coś takiego właśnie w 15 tygodniu wtedy wyczytałam na necie że zwykle płody płci męskiej są na tyle silne i je czujemy znacznie wcześniej, jak powiedziałam to lekarzowi to wcale się nie zdziwił tym co mówię tylko stwierdził że już za niedługo się dowiemy czy miałam rację co do teori wyczytanej z netu. W 17 tygodniu na usg wyszło że to chłopiec :)!!! No i mój kochany chłopczyk ma już 2 latka :) To też była moja pierwsza ciąża

Gość przyszłamama1
Hihi, dzieki,

Gość eeeeee
Nie , to własnie dziewczynki są silniejsze.