Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

DYLEMAT POWAŻNY - pomóżcie

Polecane posty

mam problem taki beznadziejny i dziecinny ale cóz.. sama uwazam te to beznadziejna sprawa, ale to tak: jestem w klasie A trafilam z suoer ludzmi ogolnie zajebista atmosfera itp.. zas do klasy B trafily moje przyjaciolki i ludzie z ktorymi bylam 3 lata w gimnazjum.. wiec poszlam dzisiaj aby mnie przepisali do tej B.. ale jak poznalam te moja nowa klase to sie waham.. tu jest naprawde fajnie! i w ogole chcialam sie przepisac tez z powodu ze tam jest taki boski chlopak w ktorym sie podkochuje od dawna ale w mojej klasie tez jest taki boski jeden.. i nie wiem co robnic.. zostac w tej klasie czy przepisac sie do drugiej.. w summie chcialabym byc z kolezankami i znajomymi co tak dlugo znam.. poradzcie mi

Gość przepisz sie do swojej starej

Gość na szczęście jeszcze
dyrekcja moze rozwiązać twój dylermat siłowo :D

Gość the title
ja się kiedyś przepisałam, bo chciałam do przyjaciółek i to był największy błąd mojego życia :o nikt ci nie poradzi, rób jak uważasz.

Gość terris
pozostaw sprawę taką jaka jest może tak właśnie ma być kiedyś stanęłam przed takim dylematem i teraz nawet po latach żałuję klasa którą opuściłam dla koleżanki była naprawdę lepsza od tej która wybrałam nie rób niczego dla innych rób to dla siebie

Gość zallllll
a ja bym się nie przepisywała! zyskasz nowych znajomych, 'usamodzielnisz się' skoro klas już Ci się podoba to spoko. moja tex mi się od razu podobała i się okazało że ludzi faktycznie są wyczesani;) a przyjaciółki nie zginą;) są przerwy, i życie poza szkołą

Gość klasy A to na ogół elita
a pozostałe są robione z tych, co się nie dostali do A. zatem jak chcesz do czegoś w życiu dojść - zostań w A.

\"klasy A to na ogół elita\" :D :D ja bym została, ile można w jednym i tym samym środowisku się kręcić, zwłaszcza że przyjaciółki nigdzie nie uciekną.