Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to i dziwne

Prosze powiedzcie co zrobic aby miec opuchniete palce zeby wygladaly na zlamane?

Polecane posty

Gość moze to i dziwne

Nie pytajcie dlaczego, bo nie moge powiedziec.. Musze miec spuchniete palce zeby mama zawiozla mnie do lekarza na przeswietlenie. Musze miec palce w szynie przynajmniej przez tydzien. Gdy beda spuchniete i powiem ze boli jak ruszam to napewno da mi szyne. Prosze!!!!!

musisz powiedzieć po co Ci to - bo inaczej porady za darmo nie będzie :D

Gość moze to i dziwne
Nie moge powiedziec bo wiem ze zaczniecie mnie wyzywac..

Gość moze to i dziwne
No to jak to zrobic.. Prosze pomozcie..

Gość vjhszjvhxj
a moze poprostu złam sobie, ale o cos walnij, źle specjalnie odbił piłke...bedzie przynajmniej prawdziwe:P Prosze powiedz po co ci to, obiecuje ze cie nie zwyzywam. poprostu chce zaspokoic moja ciekawosć

Gość moze to i dziwne
Nie wiem jak moge doprowadzic do opuchlizny a co dopiero do zlamania :( Chodzi o to.. Wszytscy w mojej rodzinie mnie maja gdzies.. Kiedys gdy mialam palec w szynie tak bardzo sie o mnie troszczyli.. Mama caly czas ze mna rozmawiala a teraz nie pyta nawet jak w szkole czy cos.. Musze to zrobic.. Moze przytrzasne te paluchy jakos?

jak ja chciałam sobie złamac palca, kazalam kolezańce we mnie rzucic piłkąi źle specjalnie odbiłam:P

Gość moze to i dziwne
Ale co to znaczy zle? Chyba wlasnie znalazlam sposob.. Bede tak jakby odbijac palcami biurko i chociaz je wybije

Gość moze to i dziwne
Tyklko co mam powiedziec mamie ze co zrobilam?

biedna:( to może udawaj chorą...tak będzie prościej. Udawaj ze rzygasz, ze chce ci sie mdlac, ze masz gorączke...umiesz płakać na zawołanie?? Nie wiem czemu mieli byśmy Cie zwyzywać. Może porozmawiaj z mamą, o tym co czujesz. Serio, rozmowa daje czasami baaardzo dużo

Gość moze to i dziwne
Probowalam mowi ze sie czepiam, a chora nie moge byc bo nie chce opuszczac szkoly.. Jak wale w to biurko to pomaga, tylko co mam powiedziec ze co mi sie stalo? Doradzcie

Gość moze to i dziwne
Wiedzialam ze jak napisze o co chodzi to juz mi nikt nie pomoze..:(

Gość moze to i dziwne
Moze jednak ktos pomze.. Co na opuchlizne i co powiedziec mamie?

Powiedz że na wf-ie źle odbiłas piłke...tylko w ten dzień w którym serio graliście, na wypadek gdyby poszła sie zapytac do szkoły czy to prawda. 3maj sie:)

Gość moze to i dziwne
Ale one juz teraz dziwnnie wygladaja a co moglam w domu zrobic??

Gość moze to i dziwne
I bardzo Ci dziekuje Es Lejdi :):*

albo możesz przytrzasnąś sobie palce drzwiami, rzucić na nie cos ciezkiego, jakis metal... tylko najpierw pomysl - przeciez nie bedziesz mogła przez całe życie udawać że masz złamaną rękę, zeby uzyskac troche zainteresowania mamy:O Radze Ci baaardzo, bardzo szczerze porozmawiać z mama, a przy tym sie rozbeczeć. Chyba wszystkie matki zareagują na łzy swojego dziecka. A jak to nic nie da to może idź do psychologa, opowiedz mu o problemie, on Ci poradzi

Gość insomnia.........
dobra ja cie powiem, powaznie, tak sie ludzie wymigiwali od wojska: weź ołówek taki kanciasty, albo najlepiej jakiś taki pręt o karbowanej powierzchni lub kanciastej do tej zdrowej ręki i turlaj nim mocno naciskając po całej dłoni która chcesz miec opuchniętą, rób tak długo i mocno az bedzie boleć i zrobi sie sine... sprawdzony&potwierdzony sposob na odwleczenie woja. Oprocz tego mozesz sie jeszcze czymś przytrzasnąc albo walic tępym przedmiotem np wałkiem do ciasta po kosteczkach ale to jest gorsze i trzeba miec wiecej odwagi.

Gość POMARANCHA
rozmaiwałaś z koleżanką, gestykulowałaś, byłas zła i przydzwoniłas niechący ręka w biurko

Gość insomnia.........
jedz też surowe ziemniaki, bedzies goraczkowac i dostaniesz biegunki

Jeśli w domu i jesli np przytrzaśniesz drzwiami palce, to powiedz mamie prawde - ze przytrzasnęłas. Ale jeszcze sie zastanów, bo może to i dobre ale nie długotrwałe rozwiązanie. Nie ma za co:)

Gość moze to i dziwne
Dziekuje od zaraz zaczelam pocierac olowkiem i widze efekty! Dziekuje dziekuje dziekuje:) A moze powiem ze spadlam z lozka i ze wygiely>

Gość moze to i dziwne
Z drzwiamy probowalam i mama mi mowi: przesadzasz masz tylko przytrzasniete nic Ci nie bedzie!

Gość powiedz babci
Rozumiem cię>>>>>>>> cenna rada i na czas!!!!!!!!:P:P:P:D:D:D

Gość gość
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Poradzę Ci to. Masz pastele? Jak tak to pomaluj palec lub palce. Jak Twoja mama będzie chciała Ci to zmyć idź powiedz ok ale ja sama i powiedz juz a jak mama sama będzie chciała Ci to zmyć to jak zejdzie się popłacz i powiedz: NIE PRZEJMUJECIE SIĘ MNĄ MAN DOSYĆ! To tyle spokojnie ♥

Gość gość
Dzieciaczku co ty robisz?? Chcesz sie skrzywdzic? Masz tylko jedno Zycie I jedno Cialo....dbaj o nie I kochaj a zobaczysz ze mama inaczej spojrzy na ciebie....Dbaj o mame, zrob cos dla niej, zerwij jej kwiatka, pomoz w czyms, pokaz ze ja kochasz .... Im wiecej milosci masz w sobie tym wiecej dostaniesz spowrotem....Nie zadawaj sobie bolu...jeszcze przyjda takie dni w zyciu ze beda bolaly....badz madra/madry

Gość Julciakulcia
Ja zawsze chciałam złamać nogę i gotowe Pomagałam tacie sprzątać w garażu i na nage spadła Mi jakąś żelazną żecz teraz gips na nodze na Miesiąc