Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmzapytajks

nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość hmmmzapytajks

hmmm a sprawa wyglada tak ,nie lubie histori ani wosu o polityce kompletnie nic nie wiem znam tylko prezydenta i premiera-powaznie ale mysle o administracji ...ale znowu tam jest jakas makroekonomia -a z matmy ledow przechodzilam z liceum ...ale caly czas czuje ze a administracji jest wiecej na wkuwanie niz na myslenie .Mam zlozone papiry na pedagogice -kompletnie nie mam glowy do myslenia rozwiazywania jakis tam problemowi itp i stad czuje ze nie dam rady..zreszta humanistka ze mnie zadna nie cierpie czytac ksiazek,robic notatek i robie straszne bledy ortograficzne -zyciowe rowniez. Za dwa dni mam podpisac umowe ze bede studiowac pedagogike i caly czas nie jestem dokonca przekonana ..:/ nie wiem co robic?/w przyszlosci chcialabym byc przedstawicielem handlowym np. ,jestem zrezygnowana doradzcie cos prosze bo umre...

Gość hmmmzapytajks
myslenie mi nie wychodzi moge tylko wkuwac na pamiec ...lubie angielski na poziomiem sredniozaawansowanym matematyka,chemia,fizyka-noga \\polski,wos,historia noga!!!

pedagogika da ci tylko tyle ze bedziesz miala papierek wykształcenia wyzszego..pracuej z pedagogami ...ciezko znalesc prace...a jak juz znajdziez to praktycznie za grosze...... pozatym do tej prace trzeba lubic naprawde prace z dziecmi...i ludzmi......

Gość hmmmzapytajks
nie wiem ja siepoporstu czuje za tępa na studiowanie ..:( boje ise ze sobie nie dam rady

Gość hmmmzapytajks
czy na pedgogice wszystkiego da sie nauczyc ?? bo ja sie boje ze jak nie bede czegos rozumiec to do kogo pojde z korepetycjami?? ogolnie ja byc chciala taki kierunek zeby bylo tylko wkuwanie