Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariia.

egzamin na prawko

Polecane posty

Gość dariia.

za 3 dni mam egzamin na prawko, juz 2 podejscie. dajcie mi jakies rady na ten cholerny stres bo juz dzisiaj mi nie daje spokoju a co dopiero za 3 dni ;)

Gość rthz nl
Nie ma co się denerwować. I tak nie zdasz.

Gość ja ostatnio oblalam 4 raz
i to nie znaczy ze nie umiem jezdzic

Gość Podejdz do egzaminu
jak do sprawdzenia samego siebie nie mów sobie musze zdać powiedz sobie dam z siebie wszystko sprawdze jaka jeste rzeczywiscie ??? potem w codziennej jeździe nie bedzie pomagierów musisz radzic sobie sama , wiec MÓW SOBIE WŁASNIE SPRAWDZAM SAMA SIEBIE CZY MOGE JUZ PROWADZIC SAMA jakby sie nie udało nie szalej wykup kilka godzin jazd najlepiej przed samym egzaminem,ale juz w dniu egzaminu nie to nie mam sensu bedziesz za bardzo zmeczona

Gość dariia.
zalezy mi na tym by zdac bo nie chce mi sie pozniej sluchac uwag mojego ojca ze to on placi za egzamin i ze gdybym sama placila to bardziej bym sie starala;/ a to wcale nie jest takie proste.. niby jezdzic umiem ale zawsze w stresie zrobi sie jakis glupi blad. i tak jestem zadowolona ze przy 1 podejsciu wyjechalam na miasto i zaliczylam plac itd.. ale inni tego nie doceniaja tylko potrafia dolowac.

Gość gość
No niestety to może być zniechęcające, ale głowa do góry, w końcusię uda! :) Mnie akurat udało się za 1 podejściem zdać, a prawko robiłam u http://emagnet.pl/, ale nie powiem... stres podczas egzaminu był ogromnyyy!