Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .... ....

Musze z kims pogadac.....prosze...

Polecane posty

Gość .... ....

Mam 33 lata i bardzo chce miec dziecko. Kiedy widze kobiety w ciazy i małe dzidzie w wozkach mam łzy w oczach. Problemem jest dla mnie moje podejscie do pracy. Uwielbiam swoja prace i troszke boje sie ograniczen. Chcialabym z kims pogadac, bo dla moich najblizszych maz i mama, te obawy sa smieszne. Prosze o powazne wypowiedzi.

A jakich ograniczen sie obawiasz? Jestesmy w tym samym wieku,ale ja juz jestem mamusia;)

Gość .... ....
Dzieki Iwonko za odzew :-) Boje sie tego siedzenia w domu, pierwszych objawów ciazy w pracy, autobusie.....

To chyba normalne ? Wiesz,mi sie wydaje,ze im czlowiek starszy,tym wiecej ma obaw.Porownujac siebie teraz i 10 lat wczesniej-roznica kolosalna.

Gość .... ....
czasem popadam w depresje, rycze jak szalona....Chce miec dziecko..

zmajstrujcie je sobie ;) później będziesz załowała, że jest za późno... A czy praca jest wazniejsza niż rodzina? Widzisz, zalezy co dla kogo jest priorytetem w życiu ;)

Gość .... ....
taratara, a ty masz dziecko? Praca przeminie, mozna ja zmienic, a dziecko jest przy tobie na zawsze

Oj,to widze,ze problem jest powazny.. Czego Ty sie konkretnie boisz,bo nie napisalas..

Gość .... ....
Boje sie ograniczenia zycia...przepraszam za chaos....

Gość Dominika1988
hej ja mam czas i bardzo chetnie z toba pogadam

Gość Dominika1988
hej Iwonko w prawdzie jestem młoda i nie mam jeszcze swoich dzieci ale podobny problem ma moja szefowa ma 33 lata bardzo dobra prace i ma synka wspopaniałego --- którym się zajmuje jestm niania , teraz stara się z męzem o 2 dziecko ale coś nie może zajśc w ciąze też się boich własnie tych ograniczen ma dobra prace ale teraz , firmy są przyjazne mama a wedłu mnie to najlepszy czas na dziecko na co czekasz na czterdziestke

Gość .... ....
Moze powinnam to sama poukladac, dac czasowi dzialac....dzieki Dominika :-)

Gość Dominika1988
mam nadzieje że szybko zajdziesz w ciaże i za 9 miesiecy bedziesz podziwiac to cudo ,,, chłopiec dziewczynka czy obojentna płeć ?????

Gość .... ....
Mysle,ze jest to problem wiekszosci kobiet....tylko niektore sa takie odwazne :-)Ida na zywioł...moja kolezanka nawet starała sie o dziecko z mezem , z którym sie nie odzywala....

Gość Dominika1988
hm tylko Iwonko naprawde nie ma na co czekac wiem w jakiej jestes sytuacji bo tak samo ma moja szefowa tylko ona ma już wspaniałego synka

Gość Dominika1988
hm wiesz ja słyszałam że strasznie trudno teraz kobieta zajśc w ciaże ten stres i praca dlatego jak bedziece to robić to ty myśl o nowej sukience a maż o czymś innym sorki za szczerośc , ja ci zycze powodzenia

Gość Dominika1988
do dzieła dziewczyno 33 lata a tu jeszcze małej lub małemu musisz siostre albo brata zrobić --- chyba ze bliżniaki urodzisz

Gość Dominika1988
sorki ale wież że pisze do ciebie , a praca się nie przejmuj masz 9 miesiecy , a teraz są nianie jezeli bedziesz chciała nadal pracowac to po urlopie , zatrudnisz nianie albo 2 rozwiazanie złobek ale złobki to ja nie polecam,

Gość Dominika1988
no to jeszcze lepiej ja te dni to tylko mąz z pracy przyjdzie to do łużka i dzidzisia robić

Gość Dominika1988
a maż chce dziecka

Gość Dominika1988
ojeju to czym ty się przejmujesz babcia ci sie zajmie dzieckiem , nie musisz wynajmowac nianki , a dziecko to najwspanialsze co może być, ja jeszcze jestem za młoda na dzieci , narazie jestem niania pomysle za 4 lata o dziecku

Gość Dominika1988
ja czymam kciuki , a chcesz miec chłopca czy dziewczynke

Gość Dominika1988
hm pózno to ok wtedy jest fajnie klimat tylko pewnie zmęczony jest