Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 1, 2008 wymocz również stopy świetnie działa na suche pięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 :D :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaqfvzx3451f99 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Nigdy nie rozumiałem o co chodzi ludziom z tym licznikiem. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 1, 2008 oj :O miałam taką wewnętrzną potrzebę ujrzenia dwóch siódemek poza tym licznik mało mnie obchodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaqfvzx3451f99 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Ja mam aktualnie 69 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 1, 2008 :D:D:D ach........... co za liczba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaqfvzx3451f99 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Bardzo niehigieniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 1, 2008 bardzo chociaż właściwie wręcz przeciwnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaqfvzx3451f99 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Nie, w każdym wypadku gdy następuje wymiana płynów ustrojowych zachodzi ryzyka zarażenia się no choćby anginą. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 1, 2008 e tam... :O wyjdziesz na wiatr, przedmucha Cię , zawieje i przewieje i choroba gotowa a tu to przynajmniej przyjemnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaqfvzx3451f99 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 I już 70, mimo że się nie wylogowywałem, wniosek, ktoś próbuje się włamac do mojego profilu. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 1, 2008 szkoda :O bo taką ładną miałeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach