Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARACHNOFOBIA

COS OKROPNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ARACHNOFOBIA

PRZED CHWILA ZABILAM OGROMNEGO WRECZ PAJAKA CALA SIE TRZESE BYL WIELKI!!!!!!!!NIE TAKI JAK TE POKOJOWE Z DLUGIMI NOGAMI TYLKO Z TAKICH CO CZESTO NA MURACH MOZNA ZNALEZC.......POLOZYLAM CORECZKE SPAC I ZGASILAM SWIATLO I KATEM OKA ZOBACZYLAM ZE PO PODLODZE BIEGNE COS ZASWIECILAM SWATLO A TU PAJACZAR PASKDNY MIAL OGROMNY ODWLOK I TAKIE GRUBE NOGI BOZE LEDWO ZDAZYLAM SCIAGNAC PANTOFEL I GO TRZASNELAM............TERAZ MAM WRAZENIE ZE CIAGLE COS PO MNIE LAZI SPRAWDZAM KAZDY KAT...BOZE SKAD TO SIE WZIELO U MNIE W DOMU??A CHWILE PRZED TYM BAWILA SIE NA PODLOZE MOJA COECZKA...........BRRRRRRRRRRRRRRR NIEMOGE DOJSC DO SIEBIE POPROSTU

Gość ARACHNOFOBIA
GDY MOJ MAZ KELNER WZIAL ZAMACH NA NIEGO PACKA ON POWIEDZIAL NIE ZABIJAJ MNIE SPELNIE TWOJE 1 ZYCZENIE. MAZ TRUDNO JEDNO NIECH BEDZIE CHCE MIEC OGROMNA REKE ZEBY W PRACY NOSIC NAJWIECEJ PIW DLA KLIENTOW NA NIEJ . SZAST PRAST ZYCZENIE ZOSTALO SPELNIONE.MAZ OPOWIEDZIAL O TYM KOLEDZE KOLEGA ZACZAIL SIE NA PAJAKA ,ZAMACH I TO SAMO JEDNO ZYCZENIE, CHCE MIEC NAJWIEKSZEGO FIUTA .SZAST PRAST UROSL MU OGROMNY FIUT, KOLEGA ZREZYGNOWANY PYTA I GDZIE JA TERAZ ZNAJDE TAKA SZPARE NA TEGO FIUTA? A PAJAK MU NA TO NIE WIEM ALE ZNAM TAKIEGO Z DUZA DLONIA :classic_cool:

Gość ARACHNOFOBIA
SPIERDZIELAJ PODSZYWIE

Gość Super dziołcha
Współczuję, nienawidzę pierdolonych pająków :o Wczoraj miałam podobnie, trzasnęłam skurczybyka tubą specyfiku na cellulit, dzisiaj tę tubę wyrzuciłam do śmieci i jestem parę zeta w plecy :o

Gość ARACHNOFOBIA
NOMPEWIE PRZYNIOSLAM TO DO DOMU ZE SPACERU Z MALA AZ M NIEDOBRZE JAK POMYSLE ZE MOGLLAM MIEC TO NA SOBIE....NAJGORSZE JEST POTEM TO UCZUCIE ZE PO MNE WSZYSTO LAZI...........

Gość Super dziołcha
lepiej zajrzyj pod lozko przed snem

Gość ARACHNOFOBIA
heh............moj maz to zrobi jak z pracy wroci...............

Gość Super dziołcha
widzę, że i na mnie przyszła pora i jakiś podszywacz bez fantazji się przyczepił :o

Gość rrrrrrrrrrrrrb
rrrrrrrrb matyzc ot kaj im ezrbodein

to zobacz co ja znalazłam. wlazło mi to do chaty a po sesji zdjęciowej spierdzieliło pod kanapę. trzy ujęcia tego małpiszona: http://img354.imageshack.us/my.php?image=sany0107dg4.jpg http://img396.imageshack.us/my.php?image=sany0114qu7.jpg http://img354.imageshack.us/my.php?image=sany0106aa8.jpg bardzo sie różni od zwykłego pajęczaka

Gość Super dziołcha
I dlatego nigdy bym się nie wyprowadziła tam, gdzie cały rok ciepło. Przez calutki rok pełno tego kurestwa w domu :o

Gość Super dziołcha
NAwet nie będę tego oglądać anette. Pierdolę takie atrakcje na noc.

nie jest jeszcze tak tragicznie bo zdjęcia są małe, inaczej sie je ogląda na ful skrinie bo wtedy to jest szok

Gość eeeeeeeeeee
też tak mam że jak jakiegoś znajdę w domu to potem mi sie wydaje że one są wdzęszie!!1

TEŻ CI WSPÓŁCZUJĘ, TO MUSIAŁO BYĆ STRASZNE. AŻ SIĘ NIE DZIWIĘ ŻE Z TEGO WRAŻENIA ZAPOMNIAŁAŚ WYŁĄCZYC CAPS LOCK. TO NAPRWDĘ MUSIAŁO BYĆ TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE. WSPOŁCZUJĘ CI. ALE JESZCZE BARDZIEJ PAJAKOWI, STRACIŁ ŻYCIE.. MOŻE MŁODE MIAŁ DO WYKARMIENIA, JESTEŚ WSTRĘTNĄ EGOISKĄ, KTÓRA ZE STRACHU ZABIŁA OJCA DZIECIOM. 😭 Pisanie samymi dużymi literami świadczy o niedorozwoju umysłowym, udowodniono to naukowo.

Gość o widze ze problem mi bliski
ja też OKROPNIE się boję pająków. Nie takich chudych, długonogich,tylko tych kurna mięsistych, czarnych z grubymi nózkami i wielkim odwłokiem:-O Ranyyy! aż mnie ciarki przeszły, jak zobaczyłam te zdjęcia anette. :-O

anette, kurwa, co to za potwór :o "Pisanie samymi dużymi literami świadczy o niedorozwoju umysłowym, udowodniono to naukowo." :D :D

Gość Bladousta
anette...skad to to sie wzielo?! Malo sie nie zrzygalam normalnie...

kilka dni temu moja kochana siostrunia, kupiła swojemu synkowi takiego pająka zabawkę, wyglądający, jak naturlany, spasiony 'czarnuch' z tych latającyc po działkach, a czasem mieszkaniach i... wrzuciła mi go niezauważenie do łazienki. Wyleciałam stamtąd z piskiem i w przerażeniu/strachu/panice i nerwach, pobiłam ją:-O Myslałam, że zwariuje, a mój odruch był całkowicie bezwarunkowy. Sama nie spodziewałam się swojej reakcji po zobaczeniu tego pająka przy swoich stopach:-O

aż takiej reakcji

gdyby był to taki zabawkowy pająk, jakie się często widuje w sklepach zabawkowych -wielki, skaczący, z taką pompęczką do sciskania, która powoduje to odskakiwanie pająka, to bym się może nie przestraszyła aż tak(choć też nie lubię tego cholerstwa), ale ten, którego siostra zakupiła swojemu synowi, wyglądał jak prawdziwy :-O:-O

Gość Super dziołcha
Nienawidzę takich dowcipów. Z 13 lat temu moja kumpela podsunęła mi pod nos żywego pająka. Tyci był, nieszkodliwy a ja i tak zrobiłam się blada jak ściana, ciemno w oczach i poczułam, że odpływam. Od tamtej pory już tak nie robi.

ale wam jazdę przed snem zrobiłam.. :D a tak poważnie to nie wiem nawet którędy mi to wlazło. co najciekawsze spieprzyło pod kanapę i ślad po nim zaginął. kanapy niestety nie miałam odwagi odsunąc :O

Gość Kalinka Kalinka Kalinka maja
ale potworny

Gość Mówią że dom w którym są
Pająki to dom szczęśliwy:)))

Gość korniszonkaJESTEM
wybacz ale według mnie to ty głupoty piszesz. mieszkałam z teściową u której w domu mnóstwo pajęczaków żyło a przeszłam przez nią piekło !

Gość makowa pannica
anette identyczny wlasnie w mojej wannie siedzi :/ jutro powiem facetowi zeby go zabil

Gość takisobieja
wypierdolic nagadam wam stad, szmate