Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frappe*

ANGLISCI help

Polecane posty

Gość frappe*

Poradzcie mi, bo jestem studentką i nie mam jeszcze doświadczenia ani znajomości materiałów metodycznych. Mozecie polecic jakis sprawdzony podręcznik (chodzi głównie o elementary/pre-intermediate) , ktor jest DOBRZE, ciekawie zrobiony i może posłużyc do nauki na korepetycjach (na poziomie gimnazjalnym) Będę bardzo wdzięczna za rady.

Gość ponaawiacz

Gość ponaawiacz

Gość sama zobacz w księgarni
aż tak leniwa jesteś ? przejrzyj, zobacz jakie są tematy, ćwiczenia itp, sama zobaczysz czy podręcznik Ci sie podoba, czy jest logiczny, spójny, jaka tematyka, słownictwo, gramatyka

Gość frappe*
Najłatwiej zjechac, tak tak :) Tyle naprawde jestem w stanie zrobic, ale nie o to mi chodzi. Na kursach przerabialam mnostwo rozmaitych ksiazek, ale chcialam się poradzic kogos z dosiwadczeniem, ty widocznie do nich nie nalezysz, wiec nie wiem po co w ogole odzywac sie w tym poscie.

Gość ja pierdziele ...
No i po co sie kobieto obrazasz ... doswiadczenia to ty nie masz ;/ sama zobacz w księgarni dobrze Ci doradzila ... sama musisz poprzegladac podreczniki ;/ no ale Ty jestes leniwa ;/

Gość frappe*
Jesli ze mna rozmawiasz, to wypadaloby ujawnaic sie pod jednym nikiem. Nie obrazam sie, to raczej ty masz jakies komplesy, niewazne, schodzimy z tematu. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale samo "przejrzenie" podrecznika niewiele mi pomoze, a nie chce wydawac pieniedzy na cos co nie jest tego warte.

Gość frappe*
Dzięki maskopatol, rzeczywiscie gramatyka Murphego godna uwagi, ale podrecznikow do nauki chyba jako takich nie znajde.. Moze szynciej cos macmillana..

Gość emiljanaaa
osobiscie polecam `pacesetter, naprawde dobrze zrobiona, ale poziom torche zawyzony. sama przerabialam z dzieciakami na korkach i roznych kursach. zycze powodzenia i nie wiem, czemu tam wyzej tak sie bulwersuja, kazdy przeciez kiedys zaczyna.

Gość frappe*
Dziekuje pieknie :) Jutro ide na łowy, jeszcze jakies propozycje?