Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 frappe*

ANGLISCI help

Polecane posty

Go艣膰 frappe*

Poradzcie mi, bo jestem studentk膮 i nie mam jeszcze do艣wiadczenia ani znajomo艣ci materia艂贸w metodycznych. Mozecie polecic jakis sprawdzony podr臋cznik (chodzi g艂贸wnie o elementary/pre-intermediate) , ktor jest DOBRZE, ciekawie zrobiony i mo偶e pos艂u偶yc do nauki na korepetycjach (na poziomie gimnazjalnym) B臋d臋 bardzo wdzi臋czna za rady.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 frappe*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ponaawiacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ponaawiacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama zobacz w ksi臋garni
a偶 tak leniwa jeste艣 ? przejrzyj, zobacz jakie s膮 tematy, 膰wiczenia itp, sama zobaczysz czy podr臋cznik Ci sie podoba, czy jest logiczny, sp贸jny, jaka tematyka, s艂ownictwo, gramatyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frappe*
Naj艂atwiej zjechac, tak tak :) Tyle naprawde jestem w stanie zrobic, ale nie o to mi chodzi. Na kursach przerabialam mnostwo rozmaitych ksiazek, ale chcialam si臋 poradzic kogos z dosiwadczeniem, ty widocznie do nich nie nalezysz, wiec nie wiem po co w ogole odzywac sie w tym poscie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierdziele ...
No i po co sie kobieto obrazasz ... doswiadczenia to ty nie masz ;/ sama zobacz w ksi臋garni dobrze Ci doradzila ... sama musisz poprzegladac podreczniki ;/ no ale Ty jestes leniwa ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frappe*
Jesli ze mna rozmawiasz, to wypadaloby ujawnaic sie pod jednym nikiem. Nie obrazam sie, to raczej ty masz jakies komplesy, niewazne, schodzimy z tematu. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale samo "przejrzenie" podrecznika niewiele mi pomoze, a nie chce wydawac pieniedzy na cos co nie jest tego warte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frappe*
Dzi臋ki maskopatol, rzeczywiscie gramatyka Murphego godna uwagi, ale podrecznikow do nauki chyba jako takich nie znajde.. Moze szynciej cos macmillana..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emiljanaaa
osobiscie polecam `pacesetter, naprawde dobrze zrobiona, ale poziom torche zawyzony. sama przerabialam z dzieciakami na korkach i roznych kursach. zycze powodzenia i nie wiem, czemu tam wyzej tak sie bulwersuja, kazdy przeciez kiedys zaczyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frappe*
Dziekuje pieknie :) Jutro ide na 艂owy, jeszcze jakies propozycje?

Udost臋pnij ten post