Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehehehe

Przez was teraz jest recesja w Anglii

Polecane posty

Gość do australii
nie potrzebuja po to by przyjechac tylko ludzi wysoko wyksztalconych i specjalistow. poza tym nie kazdy kto nie robi na zmywaku ma odpowiednie wyksztalcenie :P i raczej jak chca to brytyjczykow. widzialam do kanady ogloszenia do pracy. specjalistow potrzebowali i bylo zaznaczone ze to tylko dla brytyjczykow.

Gość a mnie kryzys omija
szerokim łukiem :D

mi sie chce zygac jak slysze tych wiecznie placzacych wrednych polakow co wiecznie nazekaja tylko i placza...a kur.a zrob cos ze soba jeden nieiudaczniku !!!!!!!!!!! zawisc i zazdrosc tyle jestescei warci tam pl. i kto jest niudacznikiem ten co ma odwagae pojecahc do obcego kraju i tam zyc i pracowac i miec poczucie wartosci bo stac go na to wszystko czego matka polka nie moze dac? czy ten co siedzi i placze i nic nie robi. zalosni to wy jestescie. i mam was wszystkich gleboko w dupie.!!!!!! dodam ze mam walsny dom,samochod,odkladam kase bo mam benefity, i stac mnie kur.. na wszystko co chce. nie kradne nie prosze sie . place tez podatki!!!!!!!!!!! a polsce liczylam na chleb i ziemniaki a pracowalam razem z mezem. wiec nie rubcie z sibie posmiewiska. bo ci co mieszkaja w uk maja ak naprawde gdzies to co mowicie.heheee. no ale jak ktos slepy widzi tylko wlasny plot od ogodka to sie nie ma co dziwic.

Gość posmiewisko to ty robisz
ale z siebie. jak mozna takie bledy popelniac. polskiego nie znasz a co dopiero angielski. a benefity juz maja zabierac obcokrajowcom, rowniez na dzieci.

Gość ha ha ha ha bardzo smieszne
od kiedy to maja niby benefity zabierac poczytaj dokladnie moze na ten temat a nie odrazu bzdury wypisujesz

Gość osa masz racje
i ja cie popieram. :) a zazdrosnikow niech zazdrosc zzera!!!!!!!!!!

jak cie to smieszy to sie smiej hehe. tak zabiora nam wszystko co mamy i bedziemy wracac ze spuszczona glowa do biednej polski hahaha.

Gość posmiewisko to ty robisz
ale ja nie jestem zazdrosnikiem bo mieszkam w uk :P i dobrze mi sie zyje. wkurwia mnie tylko ze tylu polakow tu jest.

Gość sprostowanie luuuuuuu
sprostowanie :::::przez rok w UK dorobilismy sie wiecej niz te zazdrosne zajadliwe polskie nieudacznikiprzez cale ich zycie w polszy, co nam zazdroszcza siedzac na dupie w za 1600 brutto.I huj im w dupe!hihihihihihihihih. spotkamy sie na emeryturze!