Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A taki jeden facet

Czy facet, który jest fajny ale praktycznie nie czyta książek ma u was szansę?

Polecane posty

Gość A taki jeden facet

Ogólnie fajny, zabawny, inteligentny, wykształcony facet, z pasjami, z niezłą pracą, ale obecnie praktycznie nie czytający książek (już od dziecka lektury i nie tylko go męczyły), gdyż woli od tego dobre kino i dobrą muzykę ma u was szansę?

Gość dobre rano
Jasne że tak , w końcu jestem z facetem a nie z książką czy encyklopedią :O

Gość ikujkhjuuk
ale ty jesteś głupia czy co?

ja do lat 17 nienawidzilam ksiazek- teraz je kocham! moj maz nie lubi czytac tez woli jakis tam film! ale nie ma problemu- on siedzi i prztyka na kmputeru a ja obok z ksiazka :)

Gość dobre rano
może i tak , ale pewnie lepiej wychowana niż TY :O

Gość flirty thirty
Nie chodzi o czytanie lub nieczytanie ksiazek ale dla mnie jest wazne zeby facet orientowal sie w jakim swiecie zyje i zeby wiedzial gdzie jest Afryka a gdzie Azja ;) Osobiscie nie wytrzymalabym gdyby moj facet interesowal sie tylko muzyka albo filmami bo juz raz bylam w takim zwiazku, gdzie facet wygladal na rozgarnietego ale po pewnym czasie wszystko o czym mogl rozmawiac to jakies malo interesujace szczegoly o jego ulubionych wykonawcach czy aktorach. A mnie akurat zupelnie nie obchodzi czy jakis tam zagral dobrze, albo ze taki tam sypial kiedys z taka a taka i bral narkotyki. Po prostu porazka.

Gość jesli to jedyna jego wada
a poza tym wszystko w nim ci pasuje, to szkoda by było to zepsuć tylko dlatego, że on nie czyta książek ;) ale jeśli poza tym ma inne wady nie do zaakceptowania to daj sobie spokój. A czy np. robi błędy ortograficzne? Skoro mało czyta to pewnie tak... :o hm... jesli facet poza tym jest niezły i ma wszystko jak trzeba, no i jest chemia miedzy wami to ajcie sobie szansę. pozdrawiam

Gość a jak namowic dziewczyne
dziewczyna ma sie dobrze bzykac

Wiele ludzi nie czyta książek, z wielu powodów, bo nie lubią, bo nie mają czasu. Jeżeli by myśleć w Twoich kategoriach to można zrobić listę kryteriów, które musiałby spełniać idealny facet. Tylko, że nie ma takich... Z drugiej strony, czy facet który nosi niebieskie koszulki ma u was szansę? A ten, co lubi tylko filmy sensacyjne? A ten co nie lubi sałaty? To jest szukanie dziury w całym i stwarzanie problemów, których nie ma. Z nudów pewnie...

Gość jesli to jedyna jego wada
moze to prawda z tym szukaniem dziury w calym. moze facet ci sie po prostu nie podoba i tyle. zatem nie ma co wymyslac tylko zerwac z nim. jak sie jest w kims zakochanym to takie rzeczy nie przeszkadzają, wierz mi. pozdrawiam

Daj mu do reki \"Kane & Abel\" J. Archera - poproś, żeby dla Ciebie przeczytał pierwszy rozdział - reszta pójdzie z górki :)

Gość oczywiścieze ma
Sama nie czytam książek, bo po prostu nie lubię. Wolę poczytać w necie, co się dzieje na świecie, obejrzeć wiadomości czy dobry film np. turecki, niemiecki itd. Dla relaksu poczytam też czasem coś lekkiego jak kafe ;)

Gość kwiat jednej nocy
Ja uwielbiam czytać książki, mój chłopak nienawidzi, i owszem błędy też popełnia,ale jesteśmy razem ponad dwa lata szczęśliwi że mamy siebie,i tematów do rozmów nigdy nie brakuję,a nawet jeśli to samo siedzenie w swoim towarzystwie sprawia nam przyjemność.

Gość w.w.w.
"a jak namówić dziewczyne" - Twoja przyszla żona sie pewnie źle bzykala skoro nie chcesz jej dać swojego nazwiska?...

Gość japonese
A co robisz w czasie wolnym? Bo jezeli twoimi jedynymi zainteresowaniami sa gry, komputer i tv, to nie mialbys szans. Lubie ludzi z wartosciowymi zainteresowaniami.

ja nie czytałem książek od liceum a mimo to jestem oczytany. Jak to mozliwe? :classic_cool: :D

Gość japonese
Mozesz miec wiedze, ale oczytany nie jestes, skoro nigdy nie czytales;)

czytałem podręczniki, gazety, felietony, reportaże, eseje, oglądałem atlasy, mapy, czytałem fora i kupe streszczeń, żeby wiedzieć mniej więcej o czym byli chłopi itd. Jakoś nie uważam, żeby była mi potrzebna głębsza znajomość lektur :)

nie wspominając o tym, że jak na razie wolę aktywną formę wypoczynku niż czytanie. W przyszłości pewnie to się zmieni. Tylko niech nikt nie mówi, że aktywnie wypoczywam na kafe :classic_cool: to tylko okres przejściowy w moim życiu :)

Gość kobitkaaa........
dla mnie może być

Gość robin z puszczy
" Ogólnie fajny, zabawny, inteligentny, wykształcony facet, z pasjami, z niezłą pracą, ale obecnie praktycznie nie czytający książek (już od dziecka lektury i nie tylko go męczyły), gdyż woli od tego dobre kino i dobrą muzykę ma u was szansę?" nie ma znaczenia czy czytasz książki czy nie, ważne żebyś sie podobał dziewczyną, miał kasę i nie był nudny

Gość faceci czytajacy ksiązki sa
nudni i nieciekawi przecież

Gość powiedz mu oczywiscie
owszem, jesli maja jakies hobby i pasje to nie musza kochac ksiazek, one akurat nie swiadcza o inteligencji ani obyciu

Gość a nie mozesz pojsc i wrocic na
ma szanse, wazne ze ma inne pasje i jest inteligentnty, madry

Gość kei
u mnie nie ma szans.

Gość Robin Chłód
Dla nich liczą sie tylko pieniadze

Gość byłem nudny i nieciekawy
ale sprzedalem wswzstkie ksiazki ,uzyskane pieniadze zinwestowalem na gieldzie i ... wszstko starcilem. i teraz nie mam ani pieniędzy,ani ksiązek ,ani zainteresowań :(

Gość nieczytajacy w ogole ksiazek
odpadaja