M A R I T A 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Jutro mam wizyte u ginekologa. Spóźnia mi sie okres i biore pod uwagę to że mogę byc w ciązy... i tak sie zastanawiam czy nie zrobić rano, jeszcze przed wizyta test ciązowy... Myslicie że to zbędne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcyk28 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 jeśli idziesz do gin żeby stwierdzić że jesteś w ciąży to i tak musi ci zrobić test z krwi, a jeśli spóźnia ci się okres to poprostu zrób sobie test ciążowy, mają bardzo dużą wykrywalność, a ile ci się spóźnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M A R I T A 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 9 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulaha 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Ja bym zrobiła bo wczesnej ciąży lekarz może nie wykryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 lekarz i tak każe ci zrobić test więc zrób przed wizytą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M A R I T A 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 a czekać ze zrobieniem testu do rana czy myslicie że mogę go zrobić juz dzisiaj?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 spóźnia ci się 9 dni, więc śmiało możesz robić już teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach