Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miyuki

jak długo trwa angina?

Polecane posty

mam streptils, tantum verde, antybiotyki i nadal zdycham:/ nie jestem w stanie jeść nawet bo łyka wody nie mogę przełknąć. ile to może trwa ć?

no kilka dni u mnie trwalo. ale ktore masz strepsils? to normalne ci nie pomoze, musisz miec to najmocnejsze, i gripex pomaga bo ma działanie przeciwbólowe

ja mam strepsils z miodem i cytryną. w ogóle łykać nie mogę:/ pierwszy raz w życiu mam anginę. mam nadzieję, że ten ból szybko się usunie bo nie wyrabiam... dzięki za radę

nie pij goracego bo to nie pomaga a moze zaszkodzic, pij cieple. no i te strepsilsy mocne, naprawde pomagaja, momentami nawet jeyka przy nich nie czulam. tantum verde wpsikuj przed lustrem na czerwone miejsca bo na oslep nie trafisz

Weź sobie jakieś tabletki przeciwbólowe - troche pomoże Najgorszy ból przejdzie po 3-4 dniach jeżeli masz dobrze dobrany antybiotyk Znam ten ból i współczuje

no to już 2 dzień mija:] mam nadzieję, że pani doktor dobrze dobrała... wczoraj myślałam, że to zwykłe przeziębienie...

Gość Mniamcia Xx
Mam nadzieje że bardzo krótko ;D JA mam już 4 dzień i dopiero teraz wszystko wyszło na wierzch ;( I strasznie boli nie wiem ile to jeszcze potrwa ale mam nadzieje że krótko:)....

Gość janija
ja płukałam gardło Propolisem pomieszanym z wodą utlenioną, szybko przyniosło ulgę, pozdrawiam

Gość chrust88
Dobre jest plukanie gardła szałwia łatwo powiedzieć zmusic sie do jedzenia jak sie nie da i to jest masakra :(

Gość gość
trzeba jesc i koniec bol do wytrzymania jest

Gość gość
Ja mam 4dzien i jest koszmar w dodatku karmie piersią i boje sie ze zarażę malego chociaz bardzo uważam, tak boli ze mam caly czas zamknięta buzie:-( jedynie tej strepsils intensiv pomaga ale na chwile woda z sola łagodzi ból ale również na chwile:-(

Gość gość
Ja mialam angine i w 4 dzien ustapil bol i bralam ogolnie leki przeciwbole , antybiotyki i lagodzace angina przeszla w ciagu 7 dni

Gość gość
Ja też teraz mam Angine. Bynajmniej mam takie objawy. Gardło mnie cholernie boli, mam gorączkę, katar. Trwa to dopiero od jednego dnia. Jutro idę do lekarza i mam nadzieję że pomoże

Gość gość
Mam angine od czterech dni. Nie bylam jeszcze u lekarza bo nie widzialam ropy. Wczoraj w nocy zobaczylam gadlo i sie przerazilam. Narzeczony kupil mi plukanke. Drogą bo trzydzieści zloty, ale przynajmniej moge poczuc ulge na 2godziny. Nazywa się Glimbax. Cieple mleko z.miodem tez pomaga, ale ciezko sie. Przelyka.